Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 104 m² bez realitkyFejfarova, Praha - Černý Most

Fejfarova, Praha - Černý MostČástečně vybaveno
Cena6 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 990 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 4+kk, celková výměra (104m2), byt (98m2) + lodžie (7m2) + komora + garáž, Praha 9, Černý Most, ul. Fejfarova

Nabízím k prodeji tichý a slunný byt 4+kk v osobním vlastnictví o podlahové ploše 98m2 + lodžie (7m2) + komora (sousedí s bytem) + garáž (v přízemí domu) v Praze 9 v ulici Fejfarova (klidná slepá ulice).

Byt se nachází v nízkopodlažním čtyřpatrovém domě se dvěma vchody: ve 3 NP (vchod v úrovni garáže), ve 2NP (vchod z druhé strany domu), na každém patře pouze 2 bytové jednotky. Dům je po částečné rekonstrukci (vnitřní prostory, střecha, plastová okna, vstupy jsou řešeny elektronickým čipem).

Byt je po částečné rekonstrukci (cihlová jádra, nové vinylové podlahy, nové dveře, nové štuky + malba).

Dispozice: uzamykatelná předchodbička se vstupem do komory, hala s úložnými prostory. Z haly samostatný přístup do čtyř pokojů, kuchyňského koutu, dvou koupelen (jedna s WC) a dalšího samostatného WC. Obývací pokoj je propojený s jídelním koutem a kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje vstup na lodžii orientované na jih (instalovány sítě proti ptákům). K bytu náleží jedno parkovací stání v uzamykatelné garáži celkem pro 4 vozy v přízemí domu. Další parkovací místa jsou k dispozici před a za domem. V domě je také možnost využití společných prostor kolárny/kočárkárny. Dispozice bytu umožňuje vícegenerační bydlení. Byt je částečně vybavený – lze přenechat dle dohody.

V blízkosti je k dispozici nákupní a zábavní centrum CČM, MAKRO, Hornbach a další obchody a kompletní občanská vybavenost (školy, školky, poliklinika v pěší vzdálenosti, a další). Trasa metra B 5 minut od domu. V okolí též příležitost pro volnočasové aktivity, přírodní park, rybník, golfové hřiště.

Poplatky komplet cca 4.500,- Kč.

Byt je nyní výhodně pronajímán spolehlivým nájemcům. K nastěhování dohodou.

Tel: +420602607689

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561379
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha104
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.