Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 470 m² bez realitkyToufarova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Toufarova, Praha - Stodůlky
Cena7 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 275 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodáme exkluzivní stavební pozemek v Praze 5 - Stodůlky o velikosti 470 m2 s vydaným stavebním povolením. Včetně kompletní projektové dokumentace na výstavbu nového samostatně stojícího RD 5+kk o užitné ploše 175 m2. S výstavbou je proto možné začít ihned.

Přímo na pozemku jsou všechny sítě (voda, kanalizace, elektřina, plyn a přípojka kabelové televize včetně vysokorychlostního internetu)

Stodůlky leží na západě Prahy, jedná se o lokalitu s výbornou dopravní dostupností. Hlavní silnice Jeremiášova, která se následně napojuje na Plzeňskou, vede na východní straně od pozemku. V bezprostřední blízkosti pozemku se nachází stanice metra B a několik autobusových zastávek. A pouhých 300 m od pozemku je supermarket Billa. V dojezdové vzdálenosti 5 až 10 minut najdete OC Zličín, OC Galerie Nové Butovice, hypermarkety Tesco, Globus, Albert, Asco, XXXLutz, IKEA a další.

Lokalita je atraktivní hlavně pro rodiny s dětmi, a to především z velkého výběru dostupných mateřských, základních a středních škol.

Atraktivní je i okolní příroda - Centrální park, Prokopské a Dalejské údolí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561411
VybavenoNevybaveno
Plocha470
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.