Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyPabláskova, České Budějovice - České Budějovice 7, Jihočeský kraj

Pabláskova, České Budějovice - České Budějovice 7, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 136 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím byt 2+1, s balkónem, ve zděném zrekonstruovaném domě z padesátých let, který se nachází v jedné z nejlepších lokalit pro bydlení v Českých Budějovicích v ulici Pabláskova (u nemocnice). Byt je umístěn ve 3. nadzemním podlaží domu bez výtahu, s orientací na jih. Podlahová plocha je 57 m2 a zděný sklep 5,3 m2. V suterénu domu (přístupné bez schodů) je navíc kolárna a sušárna. V bytě byla provedena částečná rekonstrukce – parkety v obývacím pokoji a ložnici, dlažba na předsíni, plastová okna se žaluziemi, toaleta, odpady a přívody vody. Ostatní místnosti jsou v původním, ale velice zachovalém stavu, vhodné pro milovníky retro stylu 50-tých a 60-tých let.

Důvodem, proč chtít právě tento byt, je jedinečná zahrada, kde si můžete udělat vlastní posezení nebo být v klidu, bez starosti o Vaše děti. Vzdálenost na náměstí je pouze 1,2 km a přitom bydlíte ve vilové čtvrti s dostatkem zeleně, 500 m od řeky Vltavy se stezkou pro běžce a cyklisty a nedaleko řeky Maše. V lokalitě je poměrně dobré parkování (bez modrých zón). V místě, obchod, škola, školka, lékař, park. Jedná se o družstevní vlastnictví. Výhodou je, že nabyvatel neplatí daň z převodu nemovitostí. Požadavek financování vlastními penězi, hypotékou při ručení jinou nemovitostí.

K bytu je možno přikoupit garáž za 280 tis. Kč. Je v osobním vlastnictví a ve vzdálenosti 5 min chůze.

Tel (prosím sms): 725628719

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561472
Dispozice2+1
Dostupné od2. 9. 2019
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.