Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 37 m² bez realitkyRučilova 10, Olomouc - Nový Svět u Olomouce, Olomoucký kraj

Ručilova 10, Olomouc - Nový Svět u Olomouce, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 300 Kč


TOPENÍ V CENĚ!Volný od 1.9.2015.Jedná se o částečně vybavený byt se sklepní kójí a balkonem v klidné oblasti. Jižní orientace balkónu a okna. V domě je výtah. MHD cca 130 m od domu - zastávka Přichystalova. V nájemném ve výši 6300 Kč jsou zahrnuty všechny služby, kromě poplatků za vodu a elektřinu, které hradí nájemce. Součástí bytu je sporák. Nová kuchyňská linka a okna. Pronájem přímo od majitele, neplatíte provizi RK!!!

HEATING INCLUDED IN THE RENT!Available from 1st September 2015.The apartment is in the calm area and is partly equipped. It has a balcony and cellar in the 1st floor. The balcony and the window are heading southwards. It has a lift. The stop of a public transport (Přichystalova) is cca 130 metres from the house. The rent is 6300 CZK and it includes all the payments except the payment for the electricity (the tenant needs to register for the supply) and except the payment for water (that is paid to the administrator from the house). New kitchen unit and windows. The apartment contains stove and fridge.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu56160
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha37
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.