Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 186 m² bez realitkyUlice Železná, Roztoky - Žalov, Středočeský kraj

Ulice Železná, Roztoky - Žalov, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné45 000 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu dobře dispozičně řešený, částečně vybavený, prostorný a světlý rodinný řadový dům ve velice klidné rezidenční čtvrti. Tento dům o velikosti 5+ kk se skládá z kuchyně, 5 pokojů, 2 koupelen, WC, 2 předsíní. Celková podlahová plocha domu je celkem 186 m2. K domu patří předzahrádka, zahrádka a 2x terasa. V přízemí domu je obývací pokoj s kuchyňským koutem, se vstupem na zahradu, toaleta s bidetem, komora a v přední části domu je garáž. V 1. patře domu jsou 4 pokoje, 2x terasa a 2x koupelna se sprchovým koutem a vanou, bidetem a toaletou.

Lokalita Roztoky u Prahy je velmi žádaná a lukrativní. Veškerá občanská vybavenost v místě - ZŠ, MŠ, lékaři, pošta, banky, obchody, restaurace, atd. Bydlení je s výbornou dostupností do mezinárodních škol ISP/River Side School a na letiště Václava Havla, s vynikající dopravní dostupností do centra.

K dispozici od července 2019. Realitní kanceláře prosím nekontaktovat.

We offer for long-term lease of spacious and bright family terraced house in a very quiet residential area. This house consists of 5 rooms + kitchen, 2 bathrooms (shower and bath) with toilets and bidets, 1 separated toilet with bidet, 2 halls, storage room and garage. The total floor area of the house is 186 m2. The house has also a front garden plus small garden and 2 terraces.

Roztoky u Prahy is very popular and lucrative area. All civic amenities in place - elementary schools, kindergartens, doctors, post office, banks, shops, restaurants, etc. Housing is with excellent access to international schools ISP / River Side School and Vaclav Havel Airport, with excellent transport accessibility to Prague center.

Available from July 2019. No fees to real-estate agency.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561652
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 8. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha186
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.