Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyBlatnická, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Blatnická, Brno - Židenice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 256 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám zmodernizovaný byt 2+kk na ul. Blatnická Brno, v městské části Vinohrady. Byt se nachází v 9.NP/12 panelového domu s výtahem o celkové ploše 44m2. Dispozice bytu – pokoj s kuchyňským koutem 16,1m2, pokoj 17,2m2, předsíň 6,4m2, koupelna se sprchovým koutem 2,1m2 a samostatné WC 1,0m2. Byt je dobře prosvětlený, orientován na západ. K bytu náleží sklepní koje 1,3m2 a společná kočárkárna na patře.

Byt má zmodernizované jádro. V koupelně je nový sprchový kout Roltechnik, umyvadlo, nábytek na míru, LED osvětlení, vestavné rádio PEHA, nová pračka se sušičkou Candy GVW45 385 TWC-S na 8+5 kg prádla, koupelnové doplňky Camarque. Na WC je nová WC mísa a police, doplňky Camargue. Obě místnosti mají nové plné dveře s kováním Tulip.

V kuchyňském koutě je nová moderní kuchyňská linka osazená kováním BLUM s doživotní zárukou a tichým dovíráním. Součástí kuchyňské linky je nový kuchyňský dřez drez FRANKE - tectonite SID 611-78 s baterií, vestavěná digestoř Elica ELIBLOC 3 SILVER F/60, LED osvětlení. Dále jsou instalovány zánovní spotřebiče: multifunkční trouba AEG KM710000M, myčka Whirlpool ADG 9480, čtyřplotýnková sklokeramická varná deska Fagor 2FT-211X, vestavná lednice Whirlpool s mrazákem. V obou pokojích jsou plastová okna s vnitřními žaluziemi a lankovými garnyžemi, otopná tělesa s programovatelnou termostatickou hlavicí Honeywell, osvětlení stropním LED panelem 36W a nové, částečně prosklené rámové dveře s pískovým sklem a kováním Tulip.

V předsíni je na míru vyrobená vestavěná skříň s posuvnými dveřmi, věšáková stěna, policová stěna, zrcadlo a další úložné prostory pod stropem.

V bytě jsou nové plovoucí podlahy. Topení je ústřední dálkové. V bytě je nová elektroinstalace doložená revizní zprávou a nové rozvody vody a odpadů. Není zaveden plyn, pouze elektřina – měřiče na vodu, elektřinu a topení. Dům prošel kompletní revitalizací v roce 2009 - nová fasáda, zateplení, schránky , vstupní dveře, rozvody a výtahy (osobní/nákladní). Revitalizace je kompletně splacena. Nízké náklady na bydlení ve výši 2.689 Kč + elektřina. Byt má splacenou anuitu, lze převést do OV a financovat hypotečním úvěrem. Neplatíte daň z převodu nemovitostí.

Z bytu je pěkný výhled na město. V nejbližším okolí se nachází veškerá občanská vybavenost- obchodní síť, banky/bankomaty , restaurace, základní a mateřská škola, městský úřad, lesopark Akátky, Stránská skála, Hády, Bílá hora. Parkování možné před domem, kde je veřejné parkoviště s obvykle volnými parkovacími místy. Zastávka MHD 150m od domu( trolejbusy č.25 /26).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561660
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 5. 2019
VlastnictvíDružstevní
PENBG
Plocha44
VybavenoČástečně
Podlaží9
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.