Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 669 m² bez realitkyStudeněves - Studeněves, Středočeský kraj

Rezervováno
Studeněves - Studeněves, Středočeský kraj
Cena850 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 605 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej pozemku 669 m2 s chatou se zastavěnou plochou 20m2 v klidné zahrádkářské osadě u rybníka u obce Studeněves. Vzdálenost od Prahy po D7 30 km (40 min). Zasíťovaný pozemek se studnou.

Nabízím ke koupi zahradu o výměře 669 m2 s chatou v osobním vlastnictví v zahrádkářské kolonii u obce Studeněves. Obec je situovaná 1km východně od Slaného, 15 km od Kladna a 30 km od okraje Prahy.

Zahrada se nachází v klidné části zahrádkářské kolonie. Na zahradě je částečně podsklepená zděná chatka (ev.č 34) o velikosti 48m2. Která se skládá ze sklepa cca 6m2, přízemní místnosti o velikosti cca 21m2, součástí je kuchyňský výklenek a podkroví o výměře cca 21m2.

Chata není zateplena. Nyní slouží jako letní chata. Elektřina je do chaty přivedena. Součástí pozemku je i studna. Na hranici pozemku se nachází přípojka obecního vodovodu.

Pozemek je rozdělen na dvě části nezpevněnou cestou s nulovým provozem. Horní část pozemku s chatou o výměře zhruba 319 m2. Spodní část pozemku zhruba 350m2, kde je umístěna studna, záhonky, ve spodní části kůlna a suchý záchod, ústí až k chovnému rybníku. Na zahrádce jsou vzrostlé ovocné stromy.

Ve vzdálenosti 150 m od chaty je autobusová zastávka. Ve městě Slaný se nachází veškerá občanská vybavenost. Nejbližší větší obchod Billa je zhruba necelé 2 km od chaty v části Slaného Na Dolikách.

Prodej chaty je včetně veškerého stávajícího vybavení:

Chata s komplet vybavením (lednice, vařič, nábytek, stůl a lavice, mikrovlnka, toustovač, nádobí..)

Kůlna se spoustou nářadí, sekačka, křovinořez, strunová sekačka aj..

Veškeré dřevo, jež se nachází na pozemku atd.

Příjezd a parkování je možný dvěma způsoby - zaparkovat auto pod pozemkem u rybníka nebo přímo u chaty, kam je možné přijet po cestě. Hned vedle chaty je pozemek, na kterém je možné zaparkovat až 4 auta.

Výhodou prodej přímo od majitele. Neplatíte provizi RK.

RK NEVOLAT!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561774
VybavenoNevybaveno
Plocha 669
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.