Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 170 m² bez realitkyDrnovice - Drnovice u Vyškova, Jihomoravský kraj

Drnovice - Drnovice u Vyškova, Jihomoravský kraj
Cena600 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 545 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte pozemek pro výstavbu RD v blízkosti Brna? Chcete bydlet v obci, kde to žije?

Jako majitelka nabízím k prodeji stavební pozemek o celkové výměře 170 m2 v řadové zástavbě v obci Drnovice. Pozemek má trojúhelníkový tvar, na pozemku jsou všechny sítě (voda, elektřina, plyn a kanalizace), uliční šíře cca 16 m umožňuje postavení přízemního domu s funkčním podkrovím nebo patrového domu. Na pozemku se dosud nachází původní nemovitost. Pozemek se nachází přímo v centru obce v postarání klidné ulici s minimálním provozem (Mlýnská ulička – naproti pálenice). Ve vzdálenosti 50-100 m se nachází veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, lékař pro děti i dospělé, zubař, pošta, škola, zastávka veřejné dopravy, květinářství, obecní úřad, kulturní dům).

BEZ REALITNÍ KANCELÁŘE!

Obec Drnovice se nachází 3 km od města Vyškov a 31 km od Brna. V obci je veškerá základní občanská vybavenost - pošta, lékař, prodejna SZ, knihovna, ZŠ nižšího stupně i MŠ. Pro využití volného času je v obci k dispozici několik sportovních hřišť a tělocvična.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561962
VybavenoNevybaveno
Plocha 170
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.