Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 100 m² bez realitkyKlešice - Klešice, Pardubický kraj

Klešice - Klešice, Pardubický kraj
Cena4 659 672 Kč

Tato nemovitost již od 19 761 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako dlouholetý dodavatel kvalitních dřevostaveb na českém i zahraničním trhu jsme připravili ve spolupráci s architekty developerský projekt výstavby 8 rodinných domů v obci Klešice nedaleko Heřmanova Městce v Pardubickém kraji. Zájemcům nabízíme kvalitní a nadčasové bydlení v difúzně otevřené dřevostavbě postavené z přírodních materiálů. Doporučujeme návštěvu některého z našich realizovaných projektů.

Naše společnost Vám zajistí kompletní realizaci dle Vašich představ. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

Na jednotlivé pozemky s výměrou od 827 m2 až do 1072 m2 postavíme dle architektonické studie 3 typy dřevostaveb (typový dům ALFA 107, ALFA 140, BETA 70).

BETA 70

Beta 70 je přízemní nízkonákladový rodinný dům s obytným podkrovím vhodný pro rodinu s dětmi. Dispozice domu jsou promyšlené tak, aby zajistily veškerý komfort jeho uživatelům. Přízemní část domu je určená pro společný život rodiny a naopak podkrovní poskytuje soukromí pro každého jeho člena samostatně. Hlavní obytná místnost spojuje obývací prostor s kuchyňským koutem a jídelnou. V přízemí je situován i jeden samostatný pokoj, který může sloužit jako kancelář či pokoj pro hosty. V dispozicích domu nechybí samostatná koupelna na každém patře. Každé místo je třeba využít, buď pro vestavěnou skříň či pro jiné úložné prostory, stejně jako komora umístěná v prostoru pod schody. Toto řešení skloubí nové ekologické bydlení se zdravým vnitřním klimatem na vlastním pozemku (v soukromém objektu bez přímých sousedů). Francouzská okna jsou orientována do zahrady, kde je možné dodatečně zastřešit terasu. Nízkoenergetický provoz domu nezatíží vaši peněženku a realizace Vaší představy od projektu po konečnou finalizaci stavby pod jednou firmou zajistí Vaši plnou spokojenost.

Stavbu nabízíme ve variantě “na klíč” a to včetně oplocení pozemku a zpěvněných ploch.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562039
Dispozice4+kk
Plocha pozemku827
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »
Užitná plocha100
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.