Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 618 m² bez realitkyBernartice - Bernartice u Dolních Kralovic, Středočeský kraj

Bernartice - Bernartice u Dolních Kralovic, Středočeský kraj
Cena300 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 272 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím exkluzivní prodej stavebního pozemku 618 m2 v lokalitě Bernartice u Dolních Kralovic, parcelní číslo 1723/1. Pozemek je územním plánem určen k zástavbě venkovským bydlením (max. 2 patrový rodinný dům). Pozemek je rovinatý, přístupný po asfaltové komunikaci. Sítě - voda, elektřina a kanalizace se nachází na hranici pozemku, možnost okamžitého připojení (viz přiložená foto).

Bernartice je malebná vesnička s krásným okolím - 5 min chůze k vodní nádrži Švihov, kousek do lesa, 7 min autem se nachází Zruč nad Sázavou. Vesnička má zachovalý vesnický styl, nachází se zde samoobsluha, hostinec a nově postavené multifunkční sportovní hřiště nejen pro dětské vyžití, park s dětskými prolejzačkami a rybník.

Bernartice se nachází 3 min autem od dálnice D1 kde je zároveň hned u sjezdu příhodně umístěný McDonalds. Nachází se 45 min od Prahy a 60 min od Brna.

Poznámka k ceně - Při rychlém jednání je možná i sleva. Mohu poskytnout kompletní servis včetně kupní smlouvy, návrhu na vklad a zařízení převodu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562051
VybavenoNevybaveno
Plocha 618
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.