Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyJanáčkovo nábřeží, Praha - Smíchov

Janáčkovo nábřeží, Praha - Smíchov
Cena14 680 000 Kč

Tato nemovitost již od 62 257 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý vlastník nabízí byt 3+1 o výměře 100m2 s halou, balkonem a sklepem. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží zrekonstruovaného secesního domu na Janáčkově nábřeží, Smíchov. Dům prošel kompletní rekonstrukcí včetně nového výtahu a obnovy oken s izolačními dvojskly.

Luxusní lokalita v centru Prahy, v těsném sousedství parku a Dětského ostrova se spoustou zeleně.

Ve vstupní hale jsou původní okna s gravírovanými motivy podobně jako okna v prostorách domu. Balkon je situován do klidného, udržovaného dvora.

V bytě jsou vysoké stropy cca 3,5 m, zachovány původní prvky: okna, dveře, dlažba, gravírování a mosazné kování oken i dveří, dubové parkety, okrasné stropní štuky. Vytápění je ústřední plynové, jsou zde nové rozvody elektřiny, vody, topení, internetu, kabelové televize.

Dispozici bytu lze snadno upravit na 4+1. Prozatím byla ponechána stávající koupelna a zázemí kuchyně, tak aby se nový vlastník mohl sám rozhodnout, jak si své bydlení představuje a jaké přestavby by chtěl realizovat.

Díky své poloze v centru historické části Prahy je zde velmi dobrá dostupnost metra - MHD i veškeré občanské vybavenosti, to zaručuje pohodové bydlení i možnost investičního pronájmu. Bezproblémové rezidenční parkováni.

Prohlídky jsou po dohodě možné kdykoli. Byt je volný ihned.

The exclusive owner offers elegant and bright, carefully renovated apartment, situated on the 2nd floor of a recently reconstructed Art Nouveau building, located directly on the beatifull Prague embarkment.

The layout consists of a living room, an open plan kitchen with dining area and an entrance to the balcony, look out in a peaceful courtyard, two bedrooms, a bathroom, a separate toilet, a spacious entrance hall. The layout can be simply changed into 4 bedrooms + kitchen. A large cellar incl.

There are wooden casement windows with insulating glass, many original preserved elements, parquets with dovetail pattern, three and half meter ceilings.

The surrounding area provides many opportunities for a pleasant stay. A bus and metro stops close to the house.

The appartment is free immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562176
Dispozice3+1
Dostupné od27. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha100
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.