Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyRumunská, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský kraj

Rumunská, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 388 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 3+1, o užitné ploše 75m2 + balkón + sklep. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v bytovém domě v ulici Rumunská, ve městě Čelákovice.

Dispozice bytu:

Byt je situován v 1NP a sestává se z prostorné předsíně, která byla zrekonstruována v létě 2018 – nová podlaha, 2 vestavěné skříně a vestavěný botník. Dětský pokoj má zrenovované parkety a vestavěný nábytek – šatní skříň, dvě knihovny a skříňka. Větší obývací pokoj a zvlášť kuchyň, která prošla spolu s koupelnou a záchodem rekonstrukcí v roce 2012. Z ložnice lze projít na balkón, odkud je výhled do zeleně. Ložnici dominuje velká vstavěná šatní skříň po celé délce.

Celý bytový dům je po rekonstrukci ( plastová okna, zateplení, oprava fasády a střechy).

V místě je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, lékaři, obchody, restaurace, kulturní centrum atd.). Rozsáhlé možnosti turistiky, cykloturistiky, rybaření, vodní sporty a mnoho dalších sportovních aktivit (fotbalový a tenisový klub, sportovní hala, krytý bazén a koupaliště). V blízkosti také lázeňské pobyty v obci Lázně Toušeň (3km).

Čelákovice jsou město ve Středočeském kraji, v severovýchodní části okresu Praha-východ. Rozkládají se u Labe asi dvacet sedm kilometrů východně od centra Prahy a sedm kilometrů jihovýchodně od města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav.

Město Čelákovice jsou velmi vyhledávaným a oblíbeným místem pro bydlení, aktivní odpočinek a relaxaci.

Spojení do Prahy: vlakové spojení do centra 30 minut na Masarykovo nebo Hlavní nádraží, BUS 30 minut na Metro Černý Most, autem 30 minut do centra.

Cena 4 100 000,-Kč, cena k jednání

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562212
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.