Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 62 m² bez realitkyRožmitál pod Třemšínem - Hutě pod Třemšínem, Středočeský kraj

Rožmitál pod Třemšínem - Hutě pod Třemšínem, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 580 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 701 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím prodej chaty v Hutích pod Třemšínem, k dispozici ihned.

Ticho, zeleň, potůček na pozemku a lesy hned za plůtkem jsou zkrátka božské. Soukromí zaručuje les a louka ze dvou stran a tůje z boku pozemku. Zároveň jsou některé ze sousedních chat obývané celoročně, takže se člověk cítí v bezpečí. Výsledkem je ideální poměr mezi samotou a společenstvím. Vše doplňuje vlastní studna a zastřešené sezení s grilem. Vlastní pozemek má 330m2, k volném využití je i velká obecní louka před pozemkem.

Chata 3+1 (lze předělat na 4+1 s pokojíkem dole - původně to tak kdysi bylo, nyní je o to větší obývací pokoj) v Brdech u lesa s tekoucí teplou vodou a ústředním topením.. vlastni studna, sprchový kout, kuchyň, obývák s krbem, v patře malý nepruchozí pokoj a velký pruchozí. Záchod chemický, možno napojit na separačni. Vytápět lze jak dřevem, tak elektřinou s rozvody po celé chatě. Na zahradě dřevěná pergola s grilem a dílnou, dřevník a kůlna, tedy dostatek úložného prostoru.. Přední část pozemku je celá slunná, zadní je ve stínu, tudíž i v nejvetších vedrech je možnost jak opalování, tak únik do stínu. Wifi, TV, popelnice lze. Základní vybavení chaty dle dohody.

Občanská vybavenost v 5km vzdálenem Rožmitále pod Třemšínem, cca 15km je Příbram. Okolí vhodné na procházky, kolo, návštěvy zamků nebo jen k odpočinku. Koupání v Rožmitále i okolí zdarma, včetně velkého koupaliště s hrištěm, klouzačkou do vody přímo v Příbrami, v Rožmitále dále vyhlášená točená zmrzlina s ledovou kávou, nebo tříští.

Právní služby zajistím na vlastní náklady. Na straně kupujícího je pak notářská úschova a přepis na katastru.

Vice info sz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562297
Dispozice3+1
Dostupné od1. 9. 2019
Typ budovyDřevostavba
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.