Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 91 m² bez realitkyPod Zahrady, Přezletice - Přezletice, Středočeský kraj

Pod Zahrady, Přezletice - Přezletice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronájem krásného bytu 3+kk/2 terasy/sklep/PS, 91 m2, ul. Pod Zahrady, Přezletice, okr. Praha – východ. Krásný a slunný byt se nachází v 2.NP/ze 4 novostavby domu z roku 2012 s výtahem. Byt je velmi prostorný a prakticky řešený, nabízí spoustu úložného prostoru. K bytu náleží 2 terasy, každá přes 7 m2, sklep 2 m2 a garážové stání. Dispozice - 2 ložnice (14 a 16 m2) jsou orientovány na východ, obývací pokoj 32 m2 na západ. Zařízená kuchyňská linka: lednice s mrazákem, indukční plotna, trouba, mikrovlnka, myčka. Koupelna s vanou (5 m2), samostatné WC (1,5 m2). Podlahy – v pokojích plovoucí podlaha, ostatní dlažba. Topení – vlastní plynový kotel na vytápění a ohřev vody. Byt může být nezařízený, nebo podle dohody částečně zařízený. Prohlídky možné ihned, k nastěhování 1. 7. 2019.

Obec je spojena s městskou částí Vinoř, kde je škola, pošta, banka, obchody, restaurace, zdravotní středisko, zubařská ordinace, lékárna, hřiště, sportoviště a mnoho dalšího. Přímo v obci je nová mateřská školka, v plánu je i první stupeň ZŠ. Ctěnický háj na dohled. Klidné a bezpečné sousedství, ideální pro rodinu. V dojezdu 10min je několik obchodních center: Letňany, Černý most, Vysočany. Zastávka PID cca 300m od domu, metro Letňany 20min MHD.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562356
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha91
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.