Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 270 m² bez realitkyK Zahrádkám, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

K Zahrádkám, Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena13 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 58 949 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům 6+2kk s celoročně obyvatelnou zimní zahradou, garáží a bazénem v exklusivní lokalitě Beroun, Na Homolce, kolaudovaný v roce 2010.

V přízemí se nachází zádveří, prostorná garáž, technická místnost (pračka, sušička, mycí vana, technologie) hala se schodištěm, pracovna, obývací pokoj s kuchyňským koutem, spíž. Na obývací pokoj navazuje celoročně uživatelná (vytápěná / klimatizovaná) zimní zahrada.

V patře jsou k dispozici dva dětské pokoje, každý se šatnou, tělocvična se saunou a ložnice o velikosti 40 m2, kterou lze použít i jako garsoniéru například pro dvougenerační bydlení.

V obou podlažích je k dispozici koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatné WC. K uskladnění slouží prostorná půda nad celým půdorysem domu.

Na pozemku se dále nachází zapuštěný bazén o velikosti 3,7 x 7,3 metru a polozapuštěný sklípek sloužící k uskladnění zahradního nářadí a sklizně. Zahrada z části užitková, se vzrostlými stromy a keři, na pozemku skleník. Na jižní straně malá vinice, 10 hlav révy vinné, stolní odrůdy. Neocenitelná je vlastní vrtaná studna, která i v suchých měsících poskytuje dostatek vody.

Vytápění je zajištěno plynovým kotlem doplněným o solární systém (roční náklady na vytápění cca 18.000 Kč). V koupelnách a kuchyni rovněž podlahové vytápění, v koupelnách topné žebříky.

V zimní zahradě je samostatné elektrické podlahové vytápění a výkonná klimatizační / topící jednotka. Pro celý dům platí výhodná elektrická sazba pro tepelné čerpadlo D 57d. Přebytek tepla ze solárních panelů v letních měsících pak slouží k ohřevu bazénu.

Centrální vysavač ve všech místnostech včetně garáže, kvalitu vzduchu zajišťuje výkonná rekuperační jednotka Atrea, rozvody ve všech místnostech. O bezpečí se stará elektronický zabezpečovací systém napojený na PCO. Ve všech oknech kromě garáže elektricky ovládané termoizolační rolety.

V oknech izolační trojskla, včetně zimní zahrady. Izolace domu minerální vata, zdivo - termoizolační cihly Liapor. Dům je postaven v prvotřídní stavební kvalitě. Fotodokumentace celé stavby k dispozici. Pro více info: 720 290 187 , e-mail: dum.beroun@seznam.cz

Mimořádná lokalita a mimořádně přátelské sousedské vztahy!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562361
Dispozice6+kk
Dostupné od1. 1. 2020
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha270
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 037
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.