Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyČeská, Praha - Košíře

Česká, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Luxusní nový byt 3+kk s halou (67.5m2) , balkonem (6.5m2) a sklepem (3.5m2), v novostavbě vilového typu, moderní, pohodlné a elegantní bydlení v klidné a výjimečné části Prahy 5 - Malvazinky, s výbornou dostupností do centra (9 minut M Anděl).

Majitelé hledají spolehlivé, přímé zájemce – BEZ PROVIZE. Byt je nekuřácký, přednost - bez zvířátek. 2. nadzemní podlaží s výtahem.

Slunný, teplý byt - ideální pro rodinu, kompletní občanská vybavenost, příroda na dosah, volnočasové aktivity, pro sportovce - klidné místo poblíž přírodního parku Košíře (golfové hřiště), Cibulka (tenisové centrum). Blízkost centra a současně klid, relaxace a aktivní forma odpočinku v přírodě, skvělý design, kvalita a funkčnost

Nezařízeno nábytkem, vybaveno novou/nepoužitou kuchyňskou linkou se spotřebiči (el. sporák, varná deska, kombinovaná lednice s mrazákem, myčka). Vana, samostatné WC, sklep. Na podlahách vinyl nebo dlažba. Bezpečnostní protipožární vchodové dveře. Nadstandardní výška místností 2,7m a dveří 2,1m.

Cena 21 500Kč + poplatky 3 400Kč. Elektřina (cca 1 000Kč) – pro 2-3 členy domácnosti.

Parkovat lze přímo před domem (bez modré zóny); možnost pronájmu vytápěné garáže s elektřinou v přízemí domu. Garáž s dálkovým ovládáním, možnost nabíjení elektromobilu.

Hezký výhled, možnost posezení na balkonu. Bezbariérový přístup, možnost připojení k internetu, kabelová TV. Videotelefon a řada dalších luxusních a designových prvků. Všechna okna a balkonové dveře – nadstandardní s venkovními žaluziemi s elektro ovládáním. Celý objekt je klidný a společné prostory jsou velmi reprezentativní.

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu (smlouva na 1 rok s možností prodloužení), slušné jednání. Nastěhování dle dohody.

NABÍDKA PLATÍ POUZE PRO PŘÍMÉ ZÁJEMCE, NE REALITNÍ KANCELÁŘE.

Luxury new apartment 3 + KK with hall (67.5m2), balcony (6.5m2) and cellar (3.5m2), in a newly built residential building, modern, comfortable and elegant living in a quiet and exceptional location of Prague 5 - Malvazinky, with excellent access to the centre (9 min M Anděl).

Owners are looking for a reliable, directly interested person - WITHOUT PROVISION. The apartment is non-smoking, preferred - without animals. 2nd floor with a lift.

Sunny, warm apartment - ideal for family, complete civic amenities, nature within reach, leisure activities, for sportsmen - quiet location near the nature park Košíře (golf course), Cibulka (tennis centre). The proximity of the centre and at the same time tranquillity, relaxation and active form of recreation in nature, great design, quality and functionality

Unfurnished, equipped with a new/unused kitchen unit with appliances (electric cooker, hob, combined refrigerator with freezer, dishwasher). Bathtub, separate toilet, cellar. On the floors vinyl or tiles. Security fire doors. Above the ​standard height of 2.7m and 2.1m doors.

Price 21 500CZK + charges 3 400CZK. Electricity (approx. 1 000CZK) - for 2-3-member household.

Parking in front of the house (no blue zones); possibility to rent a heated garage with electricity on the ground floor. Garage with remote control, possibility of electric cars charging.

Nice view, sitting on the balcony. Wheelchair access, internet access, cable TV. Videophone and many other luxurious and design features. All windows and balcony doors – above standard, with outdoor electric blinds. The whole building is quiet and the common areas are very representative.

We offer long-term rental (1-year extension contract), decent negotiations. Available upon agreement.

OFFER APPLIES ONLY TO DIRECT INTERESTED PERSONS, NOT REAL ESTATE AGENTS.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562372
Dispozice3+kk
Dostupné od26. 6. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.