Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 90 m² bez realitkyNučice - Nučice u Rudné, Středočeský kraj

Nučice - Nučice u Rudné, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena550 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 333 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prostorná chata, dřevostavba , zastavěná 43m2, 90m2užitné plochy, jednopatrová v chatové oblasti mezi Rudnou a Loděnicemi na pronajatém (obec,stát) svažitém pozemku 530m2, s možností odkoupení.

Elektřina kabel přiveden k chatě, nutno rozvézt a připojit. Voda z nedaleké studánky, možnost vrtu. U chaty posezení s ohništěm cca 40m2 .

Dole kuchyň ( linka,sporák na PB), obývací pokoj s krbem, kamna,budoucí koupelna, předsíň, schodiště. Nahoře hlavní místnost s postelemi a dvě malé ložničky, v krovu půdička. Na pozemku ovocné stromy a vzrostlé listáče. V létě příjemný chládek. Chata situována na jih, na konci cesty, klidné místo, vedle les.

Nádherný výhled, klidná lokalita, chata bez příjezdové cesty, parkování 100m na parkovišťátku. Výborné spojení z Prahy!

Nemám zájem o RK prosím nekontaktovat!

Spacious cottage, wooden building, built-up 43m2, 90m2-use area, one-storeyed in a cottage area between Rudná and Loděnice on rented (village, state) sloping land 530m2, with the possibility of purchase.

Electricity cable brought to the cottage, need to be divorced and connected. Water from a nearby well, the possibility of a well. At the cottage sitting with fireplace about 40m2.

Downstairs kitchen (line, stove on PB), living room with fireplace, stove, future bathroom, hallway, staircase. Upstairs main room with beds and two small bedrooms, in attic. Fruit trees and mature trees on the plot. Pleasant shade in summer. Cottage situated to the south, at the end of the road, quiet place, next to the forest.

Beautiful view, quiet location, cottage without driveway, parking 100m in the parking lot. Great connection from Prague!

I am not interested in RK please do not contact!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562691
Dispozice3+1
Dostupné od30. 5. 2019
Typ budovyDřevostavba
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.