Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 83 m² bez realitkyDvořákova, Moravský Beroun - Moravský Beroun, Olomoucký kraj

Dvořákova, Moravský Beroun - Moravský Beroun, Olomoucký kraj
Cena570 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 445 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám menší rodinný dům v obci Moravský Beroun. Jedná se o zděný, podsklepený rodinný dům s jedním nadzemním podlažím bez využitého podkroví (možnost realizace půdních pokojů), zachovalá sedlová střecha včetně krytiny, k domu náleží menší zahrada o celkové ploše 154 m2. Skládá se ze dvou pokojů, kuchyně, koupelny a WC. Dům je určen k rekonstrukci s možností rozšíření obytných částí, je zde také možnost zbudování parkovacího místa, garáže a místa pro menší zahradní posezení. Dům je v blízkosti centra obce a je po částečné rekonstrukci, vyměněná plastová okna. Dům je napojen na funkční inženýrské sítě - elektro, vodovod. Vytápění lokální, na tuhá paliva, v obci je možnost napojení na další IS - kanalizace a plyn. Nemovitost je okamžitě k dispozici. Cena k jednání...570 tis. Kč.

Tel. 777 786 791

email: iurbanec@seznam.cz

Buy a family house in the village of Moravian Beroun. It is a brick, partly basement family house with one above-ground floor without used attic (possibility of realization of loft rooms), preserved gable roof, garden with a total area of ​​154 m2. It consists of two rooms, kitchen, bathroom and toilet. The house is intended for reconstruction with the possibility of extending residential areas, there is also the possibility of building a parking space, garage and space for a smaller garden seating. The house is after partial reconstruction, replaced plastic windows. The house is connected to functional engineering networks - electro, water supply. Local heating, solid fuel, in the village there is the possibility of connection to other IS - sewerage and gas. The property is immediately available. Price to negotiate ... 650 000.- CZK.

Tel. 777 786 791

email: iurbanec@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562704
Dispozice2+1
Dostupné od1. 6. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha83
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku154
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.