Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 34 m² bez realitkynáměstí Svatopluka Čecha, Praha - Vršovice

náměstí Svatopluka Čecha, Praha - VršoviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu (minimálně na 1 rok) kompletně a moderně vybavený byt 1+kk (34m²) po rekonstrukci v pražských Vršovicích ( Vrsovice, Praha 10 ) v klidné lokalitě blízko centra. Byt se nachází v prvním patře domu s výtahem.

V blízkosti bytu je veškerá občanská vybavenost, Tesco Express, spousta restaurací, kaváren a barů. Tramvajová zastávka Čechovo náměstí 2 minuty chůze od domu, 10 minut tramvají na Náměstí Míru (přestup na metro A) a 12 minut tramvají na IP Pavlova (přestup na metro C). Pro chvíle odpočinku je možné zajít do krásných Havlíčkových nebo Heroldových sadů, které jsou kousek od domu.

Uvnitř bytu je předsíň a prostorný pokoj, který má kuchyňskou a obytnou část. V kuchyňské části je nová moderní linka s varnou deskou a horkovzdušnou troubou s funkcí mikrovlnky. Součástí linky je také vestavěná lednice s mrazákem. V rohu kuchyňské části je rozkládací jídelní stůl se dvěma barovými židlemi.

V obytné části pokoje jsou k dispozici křesla na sezení a malý konferenční stolek. Tento prostor slouží jako menší obývák. V části určené pro spaní je velká manželská postel 200x200 cm, noční stolky s lampičkami, skříň a TV, komoda a skříň pro uložení věcí.

V předsíni je díky dvěma vestavěným skříním spousta úložného prostoru. Z předsíně je také vchod do koupelny a záchodu, které jsou od sebe odděleny. Koupelna je prostorná se sprchovým koutem a pračkou.

Další vybavení bytu: sušák na prádlo

Byt je volný ihned. Nájemní smlouva minimálně na 1 rok.

Nájem: 10.500,- Kč

Poplatky: 4.000,- Kč včetně elektřiny

Kauce: 20.000,-Kč

Tel: 739 249 510

ulice: Namseti Svatopluka Cecha 1355/7

UPC + WiFi internet uz je zaveden a funkčni, plati se zvlášť.

I offer for long-term rent (for at least 1 year) a fully and modernly furnished apartment 1 + kk (34m²) after reconstruction in Prague's Vršovice (Vrsovice, Prague 10) in a quiet location near the center. The apartment is located on the first floor of a building with an elevator.

Near the apartment is all civic amenities, Tesco Express, lots of restaurants, cafes and bars. Tram stop Čechovo náměstí 2 minutes walk from the house, 10 minutes by tram to Náměstí Míru (change to metro A) and 12 minutes by tram to IP Pavlova (change to metro C). For moments of relaxation, it is possible to go to the beautiful Havlíčkovy or Heroldovy sady, which are close to the house.

Inside the apartment is a hall and a spacious room, which has a kitchen and living area. In the kitchen there is a new modern line with a hob and a hot air oven with a microwave function. The line also has a built-in refrigerator with freezer. In the corner of the kitchen is a folding dining table with two bar stools.

In the living area of ​​the room there are armchairs and a small coffee table. This space serves as a smaller living room. In the sleeping area there is a large double bed 200x200 cm, bedside tables with lamps, wardrobe and TV, chest of drawers and wardrobe for storing things.

There is plenty of storage space in the hallway thanks to two built-in wardrobes. From the hall is also the entrance to the bathroom and toilet, which are separated. The bathroom is spacious with a shower and washing machine.

Other equipment of the apartment: clothes dryer

The apartment is available immediately. Lease agreement for at least 1 year.

Rent: 10,500 CZK

Fees: CZK 4,000 including electricity

Deposit: CZK 20,000

Tel: 739 249 510

street: Namseti Svatopluka Cecha 1355/7

UPC + WiFi internet is already installed and functional, paid separately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562796
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 6. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBD
Plocha34
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDČechovo náměstí
🚶 295 m (4 min)
PoštaPraha 101
🚶 772 m (9 min)
ObchodTOM's potraviny s.r.o
🚶 325 m (4 min)
BankaFio
🚶 445 m (5 min)
RestauraceJídelna Koh-i-noor
🚶 264 m (3 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 557 m (7 min)
ŠkolaGopas, a.s. Počítačová škola
🚶 398 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Harmonie
🚶 299 m (4 min)
Sportoviště
🚶 659 m (8 min)
Hřiště
🚶 392 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.