Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyJožky Jabůrkové, Brno - Komín, Jihomoravský kraj

Jožky Jabůrkové, Brno - Komín, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu velmi pěkný byt v Brně-Komíně. Dispozice bytu je 2+1, 55m2, a zahrnuje dva pokoje, předsíň, kuchyni s jídelním koutem a pracovním stolem, komoru, koupelnu, záchod a sklep. Byt byl před několika lety celkově modernizován a je velmi účelně doplněn vestavěným nábytkem. Byt je kompletně vybaven, včetně ledničky, pračky, kuchyňského nádobí, apod. Byt se nachází ve druhém patře čtyřpatrového domu. Jedná se o klidnou lokalitu s dobrou dostupností do centra Brna a veškerým zázemím v lokalitě Komín. Parkování je před domem, MHD do centra 20 min., autem 10 min. Nejbližší obchod 5 min. V blízkosti je několik přírodně-rekreačních oblastí.

Byt je k dispozici ihned. Nájem komplet 16 tis. Kč + vratná kauce 20 tis. Kč. Hledám solidního nájemníka, ideálně pracující pár, na dlouhodobý podnájem., kontakt tel. 602115452, email: ten.den@volny.cz

Very nice flat 2+1 to rent. 55 m2, reconstructed not long ago, fully equiped , second floor in a 4 floor house. The flat is in attractive and quite location in Brno-Komin, there are several recreational areas nearby. Parking in front of the house, 20 min. public transport to the Brno centre, 10 minites by car.

The flat is available immediatelly. Total monthly rent is 16ths CZK + initiall returnable deposit 20 ths. CZK. I am looking for a solid tenant for a long term rent, ideally a working couple. Contact details: +420602115452, email: ten.den@volny.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562995
Dispozice2+1
Dostupné od2. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.