Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyWolkerova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Wolkerova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj
Měsíční nájemné9 300 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Pronájem úplně nového krásného bytu 1+kk (36,3m2) s balkonem (2,4m2) v novostavbě z roku 2019. Byt se nachází v 6. nadzemním podlaží moderního bytového domu s výtahem. Je vybaven kompletně zařízenou designovou kuchyní s kombinovanou chladničkou, mrazákem, indukční varnou deskou, myčkou nádobí, troubou, mikrovlnkou a digestoří. V koupelně je sprchový kout, pračka, velké zrcadlo a elektrické podlahové topení. Okna jsou plastová izolační trojskla, k dispozici zabudované elektricky ovládané venkovní žaluzie. Podlaha je nadstandardní vinylová a dveře včetně zárubní jsou dřevěné Sapeli. Vytápění bytu i ohřev vody je dálkový. Kvalitní internet a TV přes optiku zakončenou přímo v bytě.

K bytu je k dispozici uzamykatelný úložný prostor (2m2) na chodbě vedle vstupních dveří a společná kolárka v podzemních garážích. Parkování je možné na veřejných místech před domem, v případě zájmu možno za doplatek pronajmout i podzemní garážové stání.

Byt se nachází v nové rezidenční lokalitě “Rezidenční park Nová Wolkerova“ v blízkosti výstaviště Flora a Smetanových sadů. V docházkové vzdálenosti najdete Horní i Dolní náměstí se svými obchůdky a kavárnami a širokou nabídkou služeb. Výborná dostupnost MHD - tramvajová zastávka 300m. Dálnice směr Brno, Ostrava, Hradec Králové dostupná do 3 minut.

Byt je připravený k nastěhování ihned. Prohlídky možné o víkendu nebo po dohodě. Kontaktujte mne prosím e-mailem. Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. RK nevolat ani nepsat.

Kontaktní údaje na majitele:

pronajem.wolkerova@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563001
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 7. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha37
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.