Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 68 m² bez realitkyKališnická, Praha - Žižkov

Kališnická, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Moderní zařízený byt s terasou , satnou , garaze a neopakovatelnými výhledy, situovaný v 4. patře rezidenčního projektu Residence Park Vitkov s recepcí, posilovnou,saunoy , výtahem a podzemním parkováním v často vyhledávané lokalitě Žižkova nedaleko centra Prahy. Umístění komplexu je ideální pro dopravu osobním automobilem, ale také pro cestování městskou hromadnou dopravou. Do centra Prahy se dostanete za pár minut a veškeré potřebné služby máte na dosah ruky.

Cena nájmu zahrnuje parkovací stání v suterénu domu.

I am renting my 2 KK apartment located in Prague 3 - Zizkov, str. Kalisnika. Situated on the 4th floor with an elevator. The apartment is fully furnished with modern Italian designer furniture including a fully equipped kitchen with all necessary appliances and a walk-in wardrobe.

The residence has a 24/7 reception service , sauna,and gym ony for the owners of the Residence Vitkov flats.Grage is aslo awialable.

All apartment windows are facing Vitkov park and a quiet street without any traffic. Its 6 mins by Bus 136 to metro Flora( 3 stops) and 6 minutes to Florence( 3 sops Bus 207 and 133). There is Bila and Tesco express in the walking distance of 200 M and 350M. Parks Vitkov and Parukarka, lots of bars and restaurants. Building also has a 4****Hotel Erlich.Its comfortable for big family visits .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563380
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2019
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.