Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 108 m² bez realitkyPraha - Letňany

Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Cena8 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 988 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji světlý byt s velkou terasou v residenci Lesopark Letňany postavený v roce 2014. Byt se nachází ve třetím a zároveň posledním patře obytného domu. Je úsporně řešen, energetická třída B s vyšším standardem bydlení. Ideální bezpečné prostředí pro rodinné zázemí se širokými možnostmi sportovního vyžití v rychlém dosahu služeb.

Dispozičně byt tvoří obývací pokoj s kuchyní a východně orientovanou část terasy, 2 ložnice, ze kterých je přímý vstup na slunnou terasu (jihozápad), prostorná koupelna, samostatná toaleta a předsíň. Vstup na terasu je ze všech tří pokojů. Pouze z jedné strany sousedí terasa se sousedy, za druhým koncem se nachází manipulační prostor, což zaručuje soukromí.

K bytu náleží parkovací stání v podzemnch garážích ohraničené z jedné strany zdí a druhé strany sloupy. Sklep se nachází v přízemí bytové jednotky. V domě je možnost uschování kol v kolárně.

Interiér 70,50 m2, terasa 37,31 m2, sklep 3,29 m2, garážové stání 16,41 m2.

Součástí vybavení bytu jsou dřevěné podlahy a dlažba (na terase mrazuvzdorná a teplo pohlcující dlažba), velkoformátová dřevěná eurookna značky Vekra, dřevěné zárubně a dveře značky Sapeli, vestavěná skříň v chodbě a kuchyňská linka značky Ikea s vestavěnými spotřebiči (záruka na kuchyň je ještě 20 let). Nad vstupem z obývacího pokoje na terasu je na míru vytvořená látková markýza. Bezpečnostní vstupní dveře s nehořlavou výplní. V domě se nachází vysokorychlostní přípojka na internet a kabelová televize.

Byt leží u přírodního lesoparku Letňany, který nabízí sportovní vyžití a bohatou zeleň. Kousek od domu je zastávka autobusu Staré Letňany, cesta ke stanici metra Letňany trvá 4 minuty. Veškerá občanská vybavenost včetně mateřské a základní školy, zdravotnického zařízení či obchodů (OC Letňany) je v blízkém dosahu.

Možnost zajištění hypotečního servisu.

Realitní kanceláče NEVOLAT!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563384
Dispozice3+kk
Dostupné od21. 6. 2019
Podlaží3
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha108
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.