Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkynáměstí Svatopluka Čecha, Praha - Vršovice

náměstí Svatopluka Čecha, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč
+ Vratná kauce15 600 Kč


Nabízím k dlouhodobému podnájmu slunný byt situovaný na jih v pátém patře ze šesti v průčelí náměstí se širokým výhledem na Prahu. Cihlový bytový dům z r. 1962 ve velmi dobrém stavu s novým výtahem, videotelefony a možností využívat parčík ve vnitrobloku, v lokalitě bez placených parkovacích zón. Byt se nachází v širším centru Prahy, v klidném místě, tři stanice autobusu č. 135 od náměstí Míru, další spoje v blízkosti – např. autobus č. 124, 139, tramvaj č. 22, 4, 7, 24 a 23. V blízkosti jsou školky i škola, obchodní centrum Eden (Tesco), mnoho prodejen, služeb a restaurací. Před domem je park na nám. Sv. Čecha, nedaleko Heroldovy sady a 10 min. chůze Grébovka.

Byt 2+1, 57m2, sestává z kuchyně, chodby a dvou pokojů se samostatnými vchody, které nejsou průchozí. Je proto vhodný i pro dva spolubydlící, kteří netvoří rodinu. Plastová okna se žaluziemi, v pokojích jsou dřevěné světlé parkety a na chodbě, v kuchyni, v koupelně a na samostatném WC je dlažba. Sociální zařízení je vyložené dřevem. Dálkové topení s měřiči. Možnost kvalitního internetového připojení. Byt je zařízen pouze částečně (kuchyňská linka, plynový sporák s el. troubou, lednička, pračka, ratanový stoleček a křesílka, stěna s poličkami a se skříní.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563496
Dispozice2+1
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.