Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyHarrachov - Harrachov, Liberecký kraj

Harrachov - Harrachov, Liberecký krajVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč


Pronajmeme mezonetový byt 3+KK a vlastní balkon s výhledem na Harrachov. K bytu náleží kryté parkovací stání a sklep/lyžárna. Byt je moderně a čistě vybaven vším potřebným. Dispozice:

1. patro - kuchyně s myčkou a ostatním vybavením, jídelna s obývacím pokojem, koupelna - sprcha a toaleta

2. patro - Velká ložnice, malá ložnice a další toaleta. Patra spojuje krásné dřevěné schodiště. Cena za měsíc je včetně služeb.

Byt je situován nedaleko centra u Harrachovského Pivovaru a Sklárny, všechny nutné služby v blízkosti - obchod, lékař, restaurace, infocentrum, policie. Strategická poloha na výlety po okolí - Jizerky, Polsko, vodní nádrž Souš, turistické trasy - Mumlava a další. Volný ihned.

We are rent a duplex Apartment (3+ K). Apartment has a private balcony with view to Harrachov. The apartment has also private parking space and own cellar / ski room. The apartment is modern and cleanly equipped with everything you need. Disposition:

1st floor - kitchen with dishwasher and other equipment, dining and living room, bathroom - shower and toilet

2nd Floor - Large bedroom, small bedroom and additional toilet. The floor joins a beautiful wooden staircase. The price per month include services.

The apartment is located near from Harrachov center, 1 minute by foot is Brewery and Glassworks, and also all necessary services nearby - shop, doctor, restaurant, information center, police. Strategic location for trips around the area - Jizerka, Poland, lake Souš, hiking trails - Mumlava and more.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563527
Dispozice3+kk
Dostupné od19. 11. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha72
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.