Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 323 m² bez realitkyZbraslavice - Zbraslavice, Středočeský kraj

Zbraslavice - Zbraslavice, Středočeský krajVybaveno
Cena1 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 108 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodáme pěknou udržovanou třípodlažní prostornou chatu v rekreační oblasti města Zbraslavice, okr. Kutná Hora. Celková užívaná plocha chaty je 87 m2. Vlastní oplocený pozemek má 323 m2, z toho zastavěno 37 m2. Na pozemku je okrasná zeleň i záhonky na zeleninu. V polosuterénu chaty je větší jídelna s kuchyňskou linkou, ve které je instalován sporák na PB s el.troubou. Dále je zde sklep. Ve zvýšeném přízemí je umístěn prostorný obývací pokoj s krbem, se stěnou prosklenou na lodžii. Je zde dále šatna a koupelna s WC, umyvadlem a sprchou. V 1. patře jsou dvě ložnice, v jedné jsou čtyři lůžka a ve druhé jsou dvě lůžka. Jsou zde vestavěné větší úložné prostory. Do chaty je zaveden 3fáz. el. proud, WiFi internet přes místního operátora a je osazena satelitní anténa. Voda je z vlastní vrtané studny a je zavedena do kuchyně a do koupelny. Teplá voda je zajištěna el. průtokovými ohřívači. Odpad je řešen jímkou. Příjezd až k chatě je po asfaltované místní komunikaci s možností parkování přímo na parcele. Vytápění celé chaty je centrální kotlem na dřevo a dále i krbem v obývacím pokoji. Každý tepelný zdroj má svůj samostatný kouřovod. Palivové dřevo je uloženo v zastřešených boxech na parcele. Prodej vč. vybavení (podle dohody).

V blízkosti chaty jsou rybníky, lesy, krásná čistá příroda, sportovní a rekreační areál, značené turistické trasy a cyklotrasy, veřejné vnitrostátní letiště s možností vyhlídkových letů. V zimě běžky, brusle, sáňky, lyže. Přímo ve Zbraslavicích jsou obchody, restaurace, zdravotní středisko, záchranná služba, lékárna, pošta, policie, škola, školka, BUS, vlakové spojení.

Prodej bude realizován prostřednictvím advokátní kanceláře.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563641
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Plocha323
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.