Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 43 m² bez realitkyBeranových, Praha - Letňany

Rezervováno
Beranových, Praha - Letňany
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce12 900 Kč


Majitel si dovoluje oslovit ideálního nájemce -pracující,nekuřácký pár, pro který je připraveno nadstandardní bydlení v slunném-útulném bytě o velikosti 1+kk- 43,1 m², + sklep a garážové stání v novostavbě z roku 2018 ul. Škrábkových, Praze 9-Letňany.

K příslušenství bytu patří balkon-3,4m²,sklep-2,5m² a garážové stání-12,5m² v suterénu domu. Vše v ceně pronájmu. Byt je orientován na západ s nerušeným výhledem na panorama Letňan.

Nová kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči a volně stojící lednicí s mrazákem. Koupelna s toaletou a sprchovým koutem má dostatek místa pro umístění pračky. V předsíni je uživatelům bytu k dispozici malý botník s věšákem a dvě vestavěné skříně. Na podlaze v obývacím pokoji je plovoucí podlaha, v oknech nové žaluzie. Vše je velmi vkusně zařízeno a zpracováno ve vyšším standardu. Datové rozvody pro připojení kabelové TV a internetu jsou nezbytným standardem bytu.

Poplatky za služby spojené s užíváním bytu bez záloh na el. energii jsou ve výši 2.500,-Kč/měsíc. Vyúčtování proběhne 1x ročně dle skutečné spotřeby. Vratná kauce činí 12.900,-Kč.

Na metro Letňany se dopravíte do 7 minut autobusem. Zastávka MHD je do 150 m od domu. V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost (obchody a služby, kavárny, restaurace, škola, školka, OC, multikino, krytý bazén a Ice arena Letňany). Pár metrů od domu je nově vybudovaný lesopark s cyklostezkou a online dráhou.

Byt je připraven k nastěhování.

Cena - 12.900,-Kč + poplatky

Kauce - 12.900,-Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563662
Dispozice1+kk
Dostupné od20. 6. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha43
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.