Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 135 m² bez realitkyMachovcova, Praha - Braník

Rezervováno
Machovcova, Praha - BraníkČástečně vybaveno
Cena8 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 988 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi byt 4+kk s lodžií a balkónem o celkové výměře 135m2, užitná plocha bytu je 103m2, balkon 4m2, lodžie 1,5m2, sklep 3,5m2 a garáž 16m2 Byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve třetím podlaží dobře udržovaného cihlového domu s pouhými šesti bytovými jednotkami, který prošel částečnou revitalizací zahrnující zateplení včetně nové fasády a plastových oken, revitalizace kotelny, letos je plánována rekonstrukce společných elektrických rozvodů a chodby. Dům je vybaven zabezpečovacím systémem se vstupem na čip a je připojen na pult centrální ochrany.

Skvělá dispozice rozděluje byt na společenskou a klidovou část. Při vstupu do bytu vpravo je prostorný obývací pokoj s lodžií, rohovým krbem na dřevo, moderním plně vybaveným kuchyňským koutem, koupelna s vanou a sprchovým koutem prosvětlená oknem, samostatná toaleta. Vlevo jsou tři světlé ložnice a prostorná šatna s vestavěnými skříněmi. Vnitřní žaluzie ve všech oknech. V bytu je příprava na EZS. Byt byl kompletně zrekonstruován v roce 2009. Bonusem tohoto bytu je velká vytápěná garáž, sklep a venkovní parkovací stání.

V blízkosti domu je kompletní občanská vybavenost včetně školky, školy, několika obchodů a restaurací, zimní stadion Kobra, fotbalový klub ABC, beach club Braník, dětská hřiště, cyklostezka. Zastávka MHD je cca 50m od domu, do stanice metra Smíchovské nádraží se dostanete MHD za 10 min a do stanice metra Kačerov za 13 min. Možnost procházek je v nedalekém lesním parku, hřiště u domu. Bezproblémové parkování je možné přímo u domu na vlastním pozemku.

we are offering for purchase a 4 + kk apartment measuring 103m2 with both a north- and south-facing balcony. The apartment is in private ownership and is located on the third (top) floor of a well maintained brick house with only six residential units and which in 2011 underwent a partial revitalization including insulation, a new facade and plastic windows. Part of the plumbing was renewed in 2016 and the renewal of the boiler room was in 2018. Reconstruction of common electrical wiring and corridors is planned for 2019. The house, accessible with a chip, is equipped with a security system and is connected to a central security desk.

The great layout divides the apartment into social and rest areas. When entering the apartment on the right is a spacious living room with balcony, corner wood fireplace and a modern fully equipped kitchen, as well as a bathroom with tub and shower illuminated by a window. Separate to this is the toilet. On the left are three bright bedrooms and a spacious walk-in closet with built-in wardrobes. Internal blinds are on all the windows. The apartment was completely renovated in 2009. A positive of this apartment is a large heated garage, a cellar and an outdoor parking space.

Near the house are complete civic amenities including a kindergarten, school, several shops and restaurants, playgrounds, cycling, the Kobra winter stadium, the ABC football club and beach club Braník. A bus stop is about 50m from the house from which metro station Smíchovské nádraží can be reached by public transport in 10 minutes and metro station Kačerov in 13 minutes. There is the possibility of walks in the nearby wooded park or using the playground by the house. A private parking space is yours in front of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563703
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha135
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.