Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyJežkova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Ježkova, Praha - ŽižkovŠkola 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Jako přímý majitel nabízím do dlouhodobého pronájmu krásný světlý byt přímo vedle Riegerových sadů. Plocha bytu činí 25 m2, součástí bytu je komora na pračku a uskladnění věcí. Dům má nádhernou zahrádku ve vnitrobloku, kde je možné libovolně trávit čas.V suterénu domu je k dispozici bezpečnostní sklep. Byt je kompletně nově zrekonstruován s prostornou koupelnou a celkově zařízenou kuchyňskou linkou včetně myčky a lednice. Linka je zhotovena v moderním matu v barvě bílá a tmavě šedá. Byt je členěn na chodbu, koupelnu a pokoj s kuchyní. Orientace bytu je jižní. V koupelně se nachází velkorysý sprchový kout, umyvadlo, toaleta a žebřík. Dům je ve velice dobrém stavu, příjemný vnitroblok nabízí zahrádku s lavičkou k posezení a grilem, možnost snídat či večeřet v zeleni uprostřed města :-). Lokalita nabízí vše - restaurace, kavárny, zeleň, školy, školky, náměstí Jiřího z Poděbrad (farmářské trhy, Kostel Nejsvětějšího srdce Páně - nádherná dominanta), Vysoká škola ekonomická za rohem. Cena 14900 Kč + 2200 Kč poplatky (teplá a studená voda, výtah, úklid společných prostor, atd.) + elektřina (odhad 1800 Kč včetně vytápění) a internet přepisem na nájemníka. V domě je nový výtah a vstup na čip. Prohlídky možné po dohodě. Byt je k dispozici od 1. července 2022.

As a direct owner, I am offering a beautiful bright apartment positioning next to Riegerovy sady for long-term rent. The area of ​​the apartment is 25 m2, there is a room for the washing machine and a cellar in the basement of the house. The apartment is completely newly refurbished with a new modern kitchen including a dishwasher and fridge. The bathroom has a spacy shower, washbasin and toilet. In the apartment there is a lobby, bathroom and living room with kitchen. The orientation of the apartment is south. Technical condition of the house is perfect. There is a nice courtyard with a greenery with a bench to sit and grill option, you can have a breakfast in the green city center :-). The place offers everything - restaurants, cafes, greenery, schools, kindergartens, Jiriho z Podebrad Square (Farmers market; Markets, Church of the Sacred Heart of the Lord - a beautiful landmark of the location), University of Economics. Price 11900 CZK + 2600 CZK service charges (incl. electricity). The house has a new elevator and a chip entrance. Site visit possible after our arrangement. The apartment is available from October 1st, 2021.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563713
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 7. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní
Plocha25
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Výtah
MHD 1 minuta autem
Sklep
Předzahrádka 50 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDHusinecká
🚶 604 m (7 min)
PoštaPraha 35
🚶 522 m (6 min)
ObchodPotraviny
🚶 13 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 573 m (7 min)
RestauraceČeska kuchxne
🚶 61 m (1 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 190 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 351 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Vozová 5
🚶 187 m (2 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 512 m (6 min)
HřištěU Draka
🚶 279 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.