Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1141 m² bez realitkyLešany - Lešany nad Sázavou, Středočeský kraj

Lešany - Lešany nad Sázavou, Středočeský kraj
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej pozemku v obci Lešany o výměře 1141 m2. Pozemek je lehce svažitý s výhledem do krásné krajiny. Je umístěn na kraji obce. Pozemek je rohový a vede k němu obecní asfaltová silnice. Na hranici pozemku jsou přivedeny sítě: kanalizace, elektřina, vodovod. V obci je obchod, restaurace, škola, školka. Další občanská vybavenost (Lidl, poliklinika, obchody, restaurace, bankomat, lékárna) je ve městě Týnec nad Sázavou, který je vzdálen pouze 8 minut autem. Do Prahy, Benešova a do ostaních okolních měst a obci jezdí pravidelně autobus přímo z obce. Vlakové nádraží je vzdáleno 3km. Nedaleko od pozemku (5 km) je plánován nájezd na dálnici, tím se dostupnost do Prahy sníží na cca 15 min.

Součástní prodeje je také stavební povolení vč. všech dokumentů na výstavbu jednopodlažního bungalovu s dvougaráží a terasou o zastavěné ploše 249 m2. Na pozemku lze tedy ihned stavět.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563824
VybavenoNevybaveno
Plocha 1 141
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.