Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 120 m² bez realitkyKotíkovská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Kotíkovská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Pronajmu byt 4+kk ve 3. patře v novostavbě o celkové rozloze 120m2 v ul. Kotíkovská. Klidná čtvrť se skvělou dostupností do centra (3 zastávky tram). Byt je velmi dobře dispozičně řešen - 3 neprůchozí pokoje, velký obývací pokoj prosluněný s kuchyňským koutem, velká terasa o rozloze 12m2 se 2 vstupy (obvývák, pokoj) vč. markízy, šatna, oddělené WC a koupelna se sprchovým koutem, vanou a 2 umyvadly. Na patře vlastní velká kóje s oknem. K bytu je i parkovací místo v garáži. Skvělá dostupnost - hned před domem zastávka BUS č.27 (zastávka Privamed), 300m od domu zastávka tramvaje č.4 Boženy Němcové.

Kuchyňská linka je plně vybavená - sklokeramická varná deska, myčka, el.trouba, MW trouba, lednice, digestoř - vše nejúspornější modely zn. Electolux a Bosh. Všechna okna v bytě vybavena žaluziemi.

Byt je částečně vybaven nábytkem (gauč, TV stolek, konferenční stolek, jídelní stůl + 4 židle, lustry, skříň a stůl v jednom pokoji, postel 140x200, zrcadlo a věšák v předsíni, v koupelně skříňka se zrcadlem nad umyvadly, regály v šatně...) - dle domluvy s nájemcem možno ponechat nebo odvezu. Byt není po předchozích nájemcích vymalován. Buď teď zaplatím malíře, nebo nový nájemce si vymaluje sám - dám slevu na první nájem 11.000 Kč.

Ideální pro rodinu nebo pro studenty. Elektřína se převadí na nájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563848
Dispozice4+kk
Dostupné od16. 6. 2019
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.