Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyPod dvorem, Praha - Veleslavín

Pod dvorem, Praha - VeleslavínČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena5 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nebytový prostor s dispozicí 2+kk a užitnou plochou 57 m2 se nachází v moderní zástavbě bytových domů v ulici Pod Dvorem, v městské části Praha - Veleslavín. Jenodnotka byla kolaudována v roce 2014. Ideální reprezentativní adresa a místo Vašeho sídla podnikání, alternativně možno využít k bydlení či investice pro pronajímání. Z kupní ceny možnost odpočtu 21% DPH.

K jednotce náleží prostorná terasa, která navazuje na menší předzahrádku - vstup přímo z bytu. K dispozici je také vlastní parkovací stání v rámci garáže uvnitř budovy, které je již zahrnuto v kupní ceně. Součástí bytu jsou i 2 sklepy.

Je proveden rozvod STA a internetu. Úklid společných prostor zajišťuje úklidová a správcovská společnost. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěné dálkově.

Spojení s centrem zajišťuje ulice Evropská, trasa metra „A“ se nachází jen 300 m od budovy, zastávky autobusové a tramvajové dopravy 200 m. V dosahu 15 min jízdy autem je také letiště Ruzyně. V sousedství nové prestižní administrativní budovy AFI Vokovice, nebo vznikající obchodní centrum Bořislavka.

Pro volnočasové aktivity poblíž chráněná oblast Šárecké údolí, přírodní koupaliště Džbán, sportovní areály Vokovice. Samozřejmě občanská vybavenost: školy (International school - Nebušice), nákupní středisko, polikliniky, Canadian Medical center, lékárna, pošta, čerpací stanice, autosalony.

Dostatečně reprezentativní část Prahy. Klidné místo plné zeleně, originální architektura a příjemné prostředí jsou předpoklady pro Váš spokojený soukromý i profesní život.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563857
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží1
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha57
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Výtah
Předzahrádka 19 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.