Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+1 • 200 m² bez realitkyStudnická, Praha - Horní Počernice

Studnická, Praha - Horní Počernice
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Dům je dispozičně řešen jako 5+1 o užitné ploše 200m². Celková velikost pozemku je 343m². Dům bude pronajímán jako nezařízený.

Dům prošel rekonstrukcí v podobě nové kuchyně, nových plastových oken/garážových vrat a nových podlah v celém domě. V přízemí domu se nachází zádveří, chodba, obývací pokoj se vstupem na lodžii do ulice, kuchyně, jídelna, koupelna a samostatná toaleta. Z chodby v přízemí a jídelny je možný přímý vstup do zahrady. V obývacím pokoji v přízemí se nachází schody do patra. Zde se nachází čtyři samostatné neprůchozí pokoje a koupelna s toaletou. Jeden pokoj v patře má přímý vstup na lodžii orientovanou do ulice. Ze zádveří v přízemí vedou schody do sklepa, který je rozdělen do několika částí . Zahrada za domem je mírně svažitého charakteru se vzrostlými stromy. VV suterénu domu je možno využívat garáž. Dům je napojen na zabezpečovací systém. Vytápění je pomocí plynového kotle - ovládání lze ovládat na dálku. Veškerá občanská vybavenost se nachází v pěší dostupnosti od domu. Zastávka BUS MHD se spojením na metro B Černý most je cca 300 m od domu. Voda, elektřina, plyn se budou převádět na budoucího nájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563904
Dispozice5+1
Dostupné od17. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha200
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.