Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 59 m² bez realitkyBrabcova, Praha - Podolí

Brabcova, Praha - Podolí
Cena5 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 550 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt v osobním vlastnictví 1+1 s balkonem a sklepem o celkové ploše 59 m2. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu v klidné a zelené lokalitě Praha Podolí, v ulici Brabcova. Byt je světlý a tichý s orientací na dvě světové strany, a to severozápad a jihovýchod. K domu patří podíl na společné udržované zahradě, kterou je možno využívat.

Dispozice: kuchyně 13 m2, pokoj 22 m2, předsíň 10 m2, koupelna s vanou 3,7 m, samostatné WC 1 m2, spíž 0,6 m2, balkon 2,7 m2 a sklep 6 m2. Byt lze jednoduše přestavět na dispozici 2+kk.

V celém bytě je rozvedeno etážové vytápění s napojením na plynový kotel. Byt byl zrekonstruován – nová plastová okna, etážové topení, elektrorozvody, koupelna, kuchyňská linka, podlahy a bezpečnostní vchodové dveře. Dům je také po rekonstrukci (zateplená fasáda, izolace, rozvody vody a plynu).

V pokoji jsou na podlaze dřevěné parkety, ve zdi mezi pokojem a koupelnou je napevno zabudovaná umělecká skleněná vitráž. V předsíni stojí prostorná vestavěná skříň. Balkon směřuje do zeleně a výhledem na společnou zahradu. Nízké poplatky do SVJ 1100 Kč/měsíc.

Výborná dostupnost do centra, 7 minut chůze na metro C Pražského povstání nebo 7 minut chůze na zastávku tramvaje Podolská vodárna. Kousek od domu se nachází zastávka busu se spojením na metro Pankrác. V pěším dosahu je park Vyšehrad, plavecký stadion Podolí, cyklostezka podél Vltavy a Žluté lázně. Byt je ihned volný k nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564048
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha59
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.