Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 115 m² bez realitkyKrkonošská, Praha - Vinohrady

Krkonošská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Cena14 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 190 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím nesmírně světlý, slunný a příjemný byt s vysokými stropy v tiché ulici bezprostředně u Riegrových sadů.

Byt se nachází ve 3.patře historického,krásného secesního domu. Dům je po částečné rekonstrukci, není zde výtah, jeho výstavba se však plánuje v blízké budoucnosti.

Po vstupu do bytu se ocitneme ve velké hale (18 m2), ze které vedou paprskovitě dveře do všech místností. Zleva od vchodu je malá komora (3,1 m2). Dále pak je vchod do největší místnosti bytu - obývacího pokoje (31 m2) s krbem a arkýřem s výhledem do Krkonošské ul a na Riegrovy sady. Z obývacího pokoje vedou přímo dveře i do jídelny s kuchyňským koutem (24 m2),rovněž směřující do Krkonošské ul. a na Riegrovy sady.

Z kuchyně vedou druhé dveře zpět do haly- další vstup je do koupelny (3,5 m2), samostatného WC (1,4 m2), a následně pak do dvou ložnic, obrácených do zeleného, tichého dvora. Jedna (15 m2)s komorou-šatnou (0,9m2), druhá ložnice(18.9 m2).

K bytu patří balkon na mezipatře, sdílený ještě s jedním bytem na patře a sklep(5 m2). Půda je společná pro všechny partaje.

V zahradě, v klidném a zeleném vnitrobloku je vytvořeno velmi příjemné posezení s venkovním grilem, které patří pouze tomuto domu a je využívané všemi partajemi.

Prodává se společnost s.r.o.,která byla založena jen za účelem koupě bytu, ve které je pouze tento byt jako nemovitost. Společnost je bez dluhů. Neplatí se daň z nabytí nemovitosti.

Další výhodou jsou nízké měsiční poplatky do FO.

V okolí je velmi dobrá občanská vybavenost: restaurace, obchody (Albert, Billa..),lékárna, banky, 2 mateřské školky v bezprostřední blízkosti, ZŠ (Na Smetance, J. z Poděbrad).

Byt má velice výhodnou polohu – je odtud skvělá dostupnost do centra (tramvají 11, 13 pouhých 5 minut k Muzeu), pěšky 10-12 min, vozem cca 2 minuty na Václavské náměstí. Nedaleko je stanice metra Jiřího z Poděbrad (pěší vzdálenost-3-5 minut).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564066
Dispozice4+kk
Dostupné od11. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha115
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.