Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 96 m² bez realitkySladkovského, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Rezervováno
Sladkovského, Kolín - Kolín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 Kč


Prostorný slunný byt 4+1 s lodžií o rozloze 96 m² se nachází ve čtvrtém poschodí (4.NP) cihlového domu v Sladkovského ulici v Kolíně. Byt je v udržovaném stavu, má nová plastová okna a renovovanou koupelnu.

Dispozice bytu: vstupní chodba s vestavnými šatními skříněmi, 2 neprůchozí pokoje, obývací pokoj, ze kterého je vstup na velkou lodžii, 1 průchozí pokoj, prostorná kuchyň se spíží, koupelna s vanou, samostatné WC. Topení je ústřední - dálkové, ohřev vody zajišťuje el. bojler. Ve všech pokojích jsou na podlaze dřevěné parkety, v kuchyni PVC, v koupelně a na WC dlažba. Byt je orientován na jih a na sever. K bytu náleží 2 sklepní kóje. Náklady na bydlení cca 5.000,-Kč.

Samotný dům stojí ve velmi klidné a bezpečné lokalitě. Nedaleko se nachází Obchodní centrum Futurum (400m), vlakové a autobusové nádraží (250m), Pošta (350m). V okolí jsou jak mateřské školy, tak i školy základní a střední.

Mezi hlavní výhody tohoto bytu patří dostatek světla a jeho lokace. Byt se nachází nedaleko vlakového nádraží a je tak dobrou volbou i pro dojíždění do Prahy. (30 minut Praha Libeň, 35 minut Praha hlavní nádraží)

RK nevolat/nepsat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564299
Dispozice4+1
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha96
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.