Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 74 m² bez realitkyJagellonská, Praha - Žižkov

Jagellonská, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce52 000 Kč


Kompletně zrekonstruovaný zařízený byt (64 m2) se slunnou terasou (10m2) s výhledem do klidného vnitrobloku, v posledním 6. patře tradiční budovy s novým výtahem. Oblíbená a klidná rezidenční lokalita Vinohrady / Žižkov s výbornou občanskou vybaveností a velmi rychlým spojením do centra: dvě minuty od stanice metra Jiřího z Poděbrad a Flora (trasa A), několik tramvajových linek. Tři minuty od parků Riegrových sadů a Mahlerových sadů. Vstupní hala vede do slunného obývacího pokoje 30m2 (s plně vyvabenou kuchyní, jídelním prostorem a vstupem na terasu), ložnice 25m2 (s šatnou 4m2 a komorou 2m2) a koupelny 5m2 (s vanou a toaletou). Dřevěné podlahy, dlažba, žaluzie, kuchyňské spotřebiče Bosch, nová pračka Bosch se sušičkou, nová myčka, nová velká manželská postel s novou komfortní dvojmatrací, nová rozkládací pohovka a křeslo, nový jídelní stůl a židle, plynový kotel. Poplatky za společné domovní služby cca 1 000 Kč měsíčně, energie (elektřina, plyn) se hradí zvlášť.

Fully reconstructed and furnished 1-bedroom flat (64m2) with a sunny terrace (10m2) overlooking a large courtyard situated on the top sixth floor of a traditional building with a new lift. Located in the quiet residential area of Vinohrady/Žižkov, with excellent amenities and quick access to the city centre: two minutes from Jiřího z Poděbrad and Flora metro stations (line A), multiple tramway lines. Three minutes from the parks Mahlerovy sady and Riegrovy sady. The entrance hall leads to the sunny 30m2 living room (with fully fitted open kitchen, dining area and access to the terrace), the 25m2 bedroom (with a 4m2 walk-in closet and a 2m2 storage space) and the 5m2 bathroom (bathtub, toilet). Wooden floors, tiles, blinds, Bosch kitchen appliances, new Bosch washer/dryer, new dishwasher, new king-size bed with new mattress, new convertible sofa and armchair, new dining table and chairs, gas boiler. Common building charges of CZK 1,000/month + electricity + gas.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564342
Dispozice2+kk
Dostupné od9. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.