Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 2+1 • 68 m² bez realitkyŠtěkeň - Vítkov u Štěkně, Jihočeský kraj

Štěkeň - Vítkov u Štěkně, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 998 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 473 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Chalupa s uzavřeným dvorem a zahradou v Nových Kestřanech

Nabízíme k prodeji řadový dům 2+1 v Nových Kestřanech (malá vesnice mezi Pískem a Strakonicemi) vhodný k trvalému bydlení i rekreaci, klidné místo a soukromí.

Dispozice domu: viz.foto - vstupní chodba, dva pokoje, kuchyň s jídelnou, koupelna s vanou, samostatné WC - obytná plocha celkem 68 m2.

Dům je napojem na elektrický proud 230/380 V, voda z veřejného vodovodu i z vlastní studny, tříkomorový septik a kanalizace na odvedení dešťové vody, přípojka O2.

Dům je s uzavřeným dlážděným dvorem stavebně spojený v jeden komplex s dílnou, prádelnou, sklady, sklepem a garáží s celkovou zastavěnou plochou včetně dvora 456 m2, vše je trvale udržované.

Vnitřní obytná část domu i převážná hospodářská část domu je izolovaná proti spodní vlhkosti. Podlahy v obytné části jsou betonové, s keramickou dlažbou na chodbě, v části kuchyně, v koupelně a na WC, prkenné podlahy v pokojích a v jídelně.Vytápění lokální na tuhá paliva, funkční ohřívárna v pokoji.Ohřev vody v kuchyni elektrickým průtokovým ohřívačem.

Udržovaná zahrada s ovocnými stromy je oplocena a má výměru 630 m2.

Součástí nabídky je i samostatná stodola se zastavěnou plochou 130 m2 a přilehlým pozemkem 411 m2 - je možné využití i jako samostatná stavební parcela.

Z Nových Kestřan je v pracovní dny pravidelné autobusové spojení do Písku a do Strakonic. Ve vesnici je hostinec. Prodejna potravin, škola, školka a obvodní lékař jsou ve Štěkni.

House with closed yard and garden

We sell town house 2+1 in a small village between Pisek and Strakonice. This house is suitable for permanent stay as well as for a recreation. It is in a calm place, you will have privacy there.

Layout is on attached photo - a hall, 2 rooms, kitchen with dining room, bathroom with bath, separate water-closet.

Total living area 68 m2.

There is electricity 230/380 V, water from public duct and from own well. 3-ventricular cesspit and sewer for pluvial water.

There is closed flagged yard and around this yard are workshop, washhouse, stocks, cellar and garage.Total area including the yard is 456 m2. Everything is regularly maintained.

Inner living part and overwhelming part of other rooms are isolated against bottom damp. Floors in living part are concrete, with ceramic pavement in the hall, in a part of kitchen, in bathroom and in water-closet. Wooden floors are in living rooms and in dining room. Heating is done by local stoves in each room, there is also an oven.

Fenced garden with fruity trees is maintained regularly and its area is 630 m2.

There is also stand-alone barn. Its area is 130 m2 and contiguous estate with area 411 m2. It would be possible to build/rebuild there another house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564384
Dispozice2+1
Dostupné od13. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBE
Plocha68
VybavenoČástečně
Plocha pozemku456
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.