Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyJílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský kraj

Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bytový dům, celkem 13 bytových jednotek, byt se nachází v prvním patře. Kuchyňská linka, obývací pokoj s šatní skříní s velkým množstvím úložného prostoru, předsíň s úložným patrem, Společná zahrada s posezením, parkovací stání před domem, sklep. Koupelna s vanou a WC. Bytový dům je po celkové rekonstrukci (nová střecha, zateplení, hydroizolace, výmalba atd) a byt má nová okna s velkou izolační schopností. Byt je světlý, ve všech místnostech je dřevěná podlaha, vysoké stropy.

Poplatky pro dvě osoby 3000 Kč (správa domu atd., voda, údržba čističky). Úsporné elektrické vytápění (náklady 2000 Kč pro 2 osoby).

V obci se nachází obchod s potravinami a restaurace. Velmi klidná lokalita uprostřed přírody. Blízko je řeka Sázava, sjezdovka Chotouň, Hornopožárský les a další možnosti na vycházky. Dostupnost do Prahy - zastávka PID (Jílové u Prahy, Borek - 3 min) k metru Budějovická. Vlaková zastávka (Čerčany-Davle-Vrané nad Vltavou, Modřany, Braník, Vršovice, Hlavní nádraží) přímo před domem. Veškerá občanská vybavenost v Jílovém u Prahy (jedna zastávka PID).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564385
Dispozice2+kk
Dostupné od18. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha44
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.