Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyDobrovského, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Rezervováno
Dobrovského, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmů světlý byt 2+kk o celkové velikosti 44m2, který je kompletně vybavený a připravený k nastěhování (včetně ložního prádla a nádobí). Byt je vhodný pro rodinu, i jednotlivce (možno i studenti). Ze vstupní chodby se vchází do samostatného koupelny (s vanou, umyvadlem a pračkou a WC) nebo do obývacího pokoje. Obývací pokoj/kuchyň je orientován do klidného vnitrobloku, ložnice do ulice. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou IKEA s troubou, sklokeramickou deskou, myčkou na nádobí, kávovarem, rychlovarnou konvicí, digestoří a vestavěnou ledničkou s menším mrazákem. Ohřev vody je zajištěn boilerem, výtápění pak přímotopy. Možnost připojení vysokorychlostního internetu a televize od UPC. Záloha na služby činí 500Kč/osoba/měsíc. Byt se nachází v činžovním domě, který prošel revitalizací vnitřních prostor a je přímo u zastávky městské dopravy. V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost. Nájemce na sebe převádí elektřinu.

Kauce ve výši 2 nájmů (tedy 20.000Kč) je splatná při podpisu smlouvy + první nájem 10.000Kč a záloha na služby 500Kč/osoba. V případě pronájmu firmě je nutné připočíst DPH.

Byt je volný od 1.8.2019. Prohlídka možná po dohodě.

We offer a bright apartment 2 + kk with a total size of 44m2, which is fully equipped and ready to move (including bed linen and dishes). The apartment is suitable for families and individuals (maybe even students). The entrance hall enters a separate bathroom (with bath, sink and washing machine and toilet) or a living room. The living room / kitchen is oriented to the quiet courtyard, bedroom to the street. Kitchenette is equipped with kitchen unit IKEA with oven, ceramic hob, dishwasher, coffee maker, kettle, hood and built-in refrigerator with smaller freezer. Water heating is provided by a boiler, heating by electric heaters. Possibility to connect high-speed internet and TV from UPC. Deposit for services is 500CZK / person / month. The apartment is located in a tenement house, which has undergone a revitalisation of the interior and is directly on the city transport stop. Near the house is all civic amenities. Tenant pays electricity directly to supplier.

Deposit of 2 rents (ie 20.000CZK) is payable upon signing the contract + first rental of 10,000CZK and deposit for services 500CZK / person. In case of renting to the company it is necessary to add VAT.

The apartment is free from 1.8.2019. Tour possible by agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564506
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha44
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.