Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 407 m² bez realitkyJenišov - Jenišov, Karlovarský kraj

Jenišov - Jenišov, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena660 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 799 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím ke koupi zděnou rekreační chatu se zahradou v zahrádkářské kolonii v Karlových Varech – kolonie Chodovská. Zahrada je v osobním vlastnictví. Ke zděné chatce s výměrem 29 m2 náleží zahrada o rozloze 407 m2. V přízemí chaty je obytná místnost s kuchyňským koutem, v patře ložnice se zakrytou verandou. Vytápění chaty je zajištěno kamny na tuhá paliva. Chata je napojena na elektřinu a užitkovou vodu. Na pozemku zahrady je skleník a dvě kůlny. Vybavení chaty i kůlen přenechám.

I offer to purchase a brick holiday cottage with a garden in a garden colony in Karlovy Vary – the Chodovská colony. The garden is in personal possession. A 407 m2 Garden belongs to a walled hut with a 29 m2 area. On the ground floor of the cottage, there is a living room with kitchenette, upstairs is a bedroom with covered porch. The heating of the cottage is ensured by a solid fuel stove. The cottage is connected to electricity and utility water. On the grounds of the garden there is a greenhouse and two shingies. I'll leave the cottage and the barn facilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564731
DispoziceOstatní
Dostupné od17. 6. 2019
Typ budovyOstatní
Užitná plocha407
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.