Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyLaštůvkova, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Laštůvkova, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízíme Vám pronájem kompletně zařízeného bytu 1+1 v MČ Bystrc, ul. Laštůvkova. Byt se nachází ve 3. podlaží 4 podlažního panelového domu bez výtahu.

Byt je po celkové rekonstrukci. Součástí pronájmu je i veškeré vybavení bytu: nová kuchyňská linka, nábytek, pračka, lednička, TV. V ceně pronájmu je zahrnut vysokorychlostní bezdrátový internet (UPC 8Mbit, wifi). Z obývacího pokoje je vstup na balkon.

Okna bytu jsou orientována do klidné části sídliště. Byt má nová plastová okna. K bytu náleží sklep a balkon. Plocha bytu je vč. sklepu 40 m ²

V domě je k dispozici kabelová televize.

Volné od únoru 2010.

Dům je v blízkosti rekreační oblasti Brněnská přehrada. V těsné blízkosti domu je i zastávka autobusu a tramvaje. V místě jsou k dispozici veškeré služby: pošta, banka, poliklinika, lékárny, kadeřnictví, kosmetika, supermarket, večerky i restaurace. Dostupnost do centra Brna je cca 20min. Před domem je bezproblémové parkování.

Cena pronájmu je 9000kč + záloha na služby cca 1500kč. Požadujeme složit vratnou kauci ve výši dvou nájmů.

We offer rent of fully equipped 1+1 flat (2 rooms and bathroom) in Brno Bystrc, Lastuvkova street. The flat is situated in 3rd floor of 4th floor building without elevator.

The flat was recently completely reconstructed. There is new kitchen, furniture, washing machine, fridge and TV. Price includes broadband Internet connection (8Mbit, wifi). From bedroom is access to balcony.

Windows are oriented to quiet part of the street. There are new plastic windows. To the flat belongs cellar and balcony. Total area of flat is 40 sq. meters.

In the building there is cable TV available.

The flat is available from February 2010.

The building is near to the recreational area of Brno´s dam. Bus and tram stop is closely to the building. There are post office, bank, medical center, hair dresser, cosmetics, supermarket and restaurants not far from. The downtown is 20 minutes in range. In front of building there is available parking place.

Price is CZK 9,000 + advance for services of approx. CZK 1,500. We required deposit of two monthly rents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu56474
Dispozice1+1
Podlaží2
Plocha35
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.