Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyVejprnická, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský kraj

Vejprnická, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 832 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Našli jste Váš nový domov! Prodáváme prostorný a slunný 3+1 v osobním vlastnictví o celkové podlahové ploše 78m2 + 4m2 lodžie. Byt se nachází ve 3.NP zatepleného panelového domu s novým výtahem v Plzni – Skvrňanech, Vejprnické ulici.

Byt je velký. Opravdu velký. Když budete mít štěstí, celý den nepotkáte manželku. Děti si rády zahrají na schovávanou nebo na honěnou, k čemuž jim výborně poslouží pokoj s dvěma vstupy a prostorná šatna. Komu to přesto nestačí, v mezipatře je další komora a v suterénu sklepní kóje. K dispozici tedy máte kuchyň, ložnici, obývací pokoj s balkónem, velký pokoj ochotný se rozdělit na dva menší, koupelnu, WC, předsíň, šatnu, komoru, sklep a schovanou manželku. UPDATE: manželku ne.

Byt je po částečné rekonstrukci (kuchyňská linka, plovoucí podlahy), v obývacím pokoji a kuchyni je vybaven nábytkem a spotřebiči. Můžeme nechat na místě, nebo nabídnout zadarmo nemajetným spoluobčanům. Koupelna s vanou je původní v umakartovém jádře a na nic si nehraje. Prostě čeká na šikovné ruce a je zohledněna v ceně.

Dům už má revitalizaci za sebou, v zimě je teplo a v létě zima, nová okna krásně tlumí zvuk tramvají na JV straně domu. Zastávky jsou z romantického balkónové posezení s borovicí na dohled a v centru města jste za 10 minut. Druhá SZ strana poskytuje výhledy na zelená prostorná parkoviště i dětské hřiště. Kdo vidí i za roh, spatří školu, školku nebo prodejnu potravin. Pro pejskaře, běžce nebo kočárkáře je ideální blízké údolí kolem řeky Mže. Na pivo to taky není daleko a manželku můžete odložit cestou u kadeřníka v domě služeb. Akorát se to drobet prodraží.

Byt je volný ihned k nastěhování, budeme se těšit na Vaši návštěvu. O prohlídku nebo doplňující informace si napište na email: pavel.toupal@centrum.cz

O realitní makléře či zprostředkovatele nemáme zájem, odchází od nás oknem…

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564861
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.