Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 41 m² bez realitkyHavlenova, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Havlenova, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 2+1 (41m2) se sklepem v klidné části centra Brna (ve Štýřicích, nedaleko Spielberk Office Centre). Je v osobním vlastnictví a nachází se ve třetím patře cihlového, částečně zatepleného domu. Skládá se z obýváku (18 m2) a ložnice (11 m2) s parketami, hezké kuchyně, koupelny a předsíně. V koupelně je nový bojler na ohřev vody, v ložnici nové topení, všechna okna jsou plastová a dobře izolují. Z kuchyně je pěkný výhled do zahrady domu s místem pro grilování a pro pěstování zeleniny.

Byt má nízké náklady (2,330,- plus zálohy na elektřinu a plyn). Tramvajové zastávky Vojtova (tramvaj 8,10) a Nemocnice Milosrdných bratří (tramvaj 2, 5, 6) jsou jen pár minut chůze. Parkování ve dvoře nebo před domem. V blízkém okolí se nachází dvě mateřské školky a několik kaváren, restaurací a obchodů. Příznivci ježdění na kole, běhání či procházek se během chvilky dostanou na stezky do lesa podél řeky Svratky. Byt je ideální pro pár nebo na pronájem.

Cena je 2,750,000 Kč včetně právního servisu. Neplatíte provizi realitce. RK – prosím nevolejte.

A nice 41 square meters apartment for sale with a cellar in a quiet part of the center of Brno (in Štýřice, near Spielberk Office Center). It is in a private ownership and is located on the third floor of a partially insulated house (built from bricks, not panels). It consists of a living room (18 m2) and a bedroom (11 m2) with parquet floors, nice kitchen, bathroom and a hallway. The bathroom has a new water heater and there is a new heating in the bedroom. All windows are plastic and well insulated. From the kitchen there is a nice view of the garden of the house with a place for grilling and growing vegetables.

The apartment has low running costs (2330,- per month plus electricity and gas). Tram stops Vojtova (tram 8 and 10) and Nemocnice Milosrdných bratří (trams 2, 5, 6) are just a few minutes walk away. Parking in the courtyard or in front of the house. There are two kindergartens and several cafes, restaurants and shops nearby. Fans of cycling, jogging or walking will get to the forest paths along the Svratka river within moments. The apartment is ideal for a couple or for rent.

The price is CZK 2,750,000 including legal services. You do not pay any commission. The first visits will be on Sunday 23rd June.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564892
Dispozice2+1
Dostupné od23. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha41
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.