Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 2571 m² bez realitkyPačlavice - Lhota u Pačlavic, Zlínský kraj

Rezervováno
Pačlavice - Lhota u Pačlavic, Zlínský krajVybaveno
Cena5 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 689 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji netradiční nemovitost, která může sloužit buď k bydlení pro větší rodinu nebo jako luxusní rekreační objekt. Nepřeji si být kontaktován RK.

Výjimečná nemovitost v nádherném prostředí, malá neprůjezdná vesnička, končící v lese. Dům je vhodný pro majitele, kteří chtějí žít v souladu s přírodou, ve zdravém prostředí a na čistém vzduchu nebo pro trávení klidné a nikým nerušené dovolené současně se všemi vymoženostmi dnešní civilizace.

Nemovitost sestává ze tří samostatně obyvatelných jednotek, všechny se samostatným vchodem - 4+1 včetně velké koupelny, 2+1 včetně koupelny, 1+KK nad kterým je terasa 25 m2. Celková výměra všech obytných částí je 170 m2. Celá nemovitost je postavena do tvaru U, zastřešené posezení s grilem, uprostřed zatravněný dvůr, kde je možno sestavit trampolínu 3,60m, houpací lehátko, houpací kruh, vše součástí vybavení. Dvůr je zakončen zpevňovací ozdobnou zídkou, kde po obou stranách se vystoupá po schodech na zahrady, které jsou oplocené, potom dále pokračuje velký ovocný sad. Zahrady se rozkládají ve dvou částech, až po mezní horní cestu. Celý pozemek je oplocen. V ovocném sadu se nachází - švestky, jabloně, třešně, ořešáky, hrušky, jedlé kaštany, meruňky, myšpule, maliny, rybíz, angrešt. Na pozemcích je vysázeno také množství okrasných stromů, již vzrostlých, smrky, borovice, břízy, thuje.

Dům procházel od roku 2009 postupnou rozsáhlou rekonstrukcí, některé části byly dokončeny až v roce 2018. V roce 2006 se začalo se základy rekonstrukce - bourací práce, základy, rozvody elektro, rozvody vody, rozvody plynu, venkovní přípojky, venkovní úpravy a přístupové cesty, kdy na tyto poté navazovaly další a další rekonstrukční postupy až roku 2018.

Nemovitosti jsou izolačně podřezány, omítky ve dvorním traktu jsou ručně zpracované, ozdobné.

V patrové části nemovitosti je otevřený strop do patra, kde se nachází dva pokoje a tzv. pavlač, stropy mezi trámy jsou vyplněny zatepleným sádrokartonem. Podlahy jsou vyrovnány do roviny, v zemi dvojité izolace zalité betonem až do výškového rozdílu 90 cm.

Topení je plynové, ve všech částech jsou nové radiátory, kondenzační kotel Baxi pořízen v roce 2017, navíc jsou k dispozici tři krby, jeden elektrický. Dům se prodává s veškerým - vesměs novým zařízením, množství starožitných prvků, tři televizory se satelitním příjmem, WIFI, pevná linka.

Půdy jsou vyklizeny, nová střecha, obnoveny defektní krovy, nová plastová značková okna DECEUNINK pětikomorového systému ZENDOW, jsou vybavena křídelní okapnicí (zabraňuje zatékání), bezpečnostní dveře. V pokojích jsou nové plovoucí podlahy, koberce, obklady. Na půdě se nachází i starobylá komora, kde je shromážděno množství starožitností, které jsou také, jako zařízení, součástí prodeje.

Dále je součástí prodeje i vířivka MSpa Luxury Exotic pro 6 osob s krokodýlím vzorem, 138 trysek, vyhřívání, integrovaná desinfekce vody - generátor ozonu.

V dílně je množství nářadí, pracovní zařízení - malý traktor- Vari systém, motorová pila, cirkulárka, komplet na svařování, různé druhy nářadí, motorová sekačka na trávu. Ve sklepě je množství beček k výrobě slivovice. Výnos každoročně je cca 200 l slivovice.

Dům je bez zástavních práv, bez břemen, s možností parkování přímo před domem nebo případně kryté stání v průjezdu.

Průkaz energetické náročnosti, Posudek o technické způsobilosti a nový geometrický plán.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564919
Dispozice7+1
Dostupné od1. 8. 2019
Typ budovyCihla
Užitná plocha2 571
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.