Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyU Nových domů III, Praha - Krč

U Nových domů III, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby1 850 Kč


Kompletně zrekonstruovaný, zařízený a vybavený byt (vč. prostorného sklepu) ve zvýšeném přízemí cihlového domu se společnou udržovanou zahradou v klidné ulici v Praze 4. Výhodná lokalita v rychlém dosahu centra, v pěším dosahu stanice metra Pankrác (pět minut chůze), s výbornou občanskou vybaveností v blízkém okolí - nákupní centrum Arkády Pankrác.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, vč. myčky, dubový konzolový stolek jako pracovní kout. Ložnice s výhledem do zeleně a prostornou vestavěnou skříní, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V chodbě je umístěná vestavěná skříň s botníkem.

3vrstvá dřevěná dubová podlaha, dlažba, zabudované osvětlení, plynový kotel, pračka, myčka, lednice s mrazákem, elektrický krb. Poplatky za společné domovní služby a vodu 1850,- Kč/osoba/měsíc. Plyn a elektřina budou převedeny na nájemce.

Fully renovated and furnished property on 1st floor of the brick house, well mantained and peacefull backyard in a very quiet street in Prague 4.

Very convinient location, easy and fast access to the city center, within a walking distanace to subway station Pankrác (5 min) and close by shopping centrum Arkády.

The interior of the apartment consists of a living room with a fully equipped kitchen, including a dishwasher, moreover oak console table as a working corner.

Delightful bedroom with a view to the backyard, comfortable double bed, spacious built-in wardrobe, bathroom with shower and toilet. There is a built-in wardrobe with shoe cabinet in the coridor, three-layer wooden oak flooring, tiles, built-in lighting, gas boiler and washing machine. Gas and electricity bills will be transferred to the tenant.

The interior of the apartment consists of a living room with a fully equipped kitchen, including a dishwasher, moreover oak console table as a working corner.

Delightful bedroom with a view to the backyard, comfortable double bed, spacious built-in wardrobe, bathroom with shower and toilet. There is a built-in wardrobe with shoe cabinet in the coridor, three-layer wooden oak flooring, tiles, built-in lighting, gas boiler and washing machine.

Rent: 19.500,- Kč

Bills: 1.850,- Kč (building charges) per month per person

Gas and electricity bills will be transferred to the tenant.

No smoking

No pets

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564950
Dispozice2+kk
Dostupné od27. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.