Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 50 m² bez realitkyLazebnická, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina

Lazebnická, Jihlava - Jihlava, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 900 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč
+ Vratná kauce8 900 Kč


Nabízíme k pronájmu atraktivní byt 1+kk s galerií a užitnou plochou 50,5m2 k dispozici ihned. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží (v 2. patře) kompletně zrekonstruovaného historického domu v centru Jihlavy. Podlahy v bytě jsou vinylové, na galerii koberec, koupelna se sprchovým koutem a závěsným WC s dlažbou a obklady. Součástí ceny bytu je kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, troubou a digestoří, lednice s mrazákem, pračka, domácí telefon, možnost připojení na internet, požární a bezpečnostní signalizace. Teplo a teplá voda jsou dodávány z centrální plynové kotelny, umístěné v 1. NP domu. Anténní rozvody a kamerový systém zvyšují komfort bydlení. Příjemná zahrádka v klidném vnitrobloku je tu pro všechny uživatele domu.

Dům se nachází necelé 2 minuty chůze od hlavního náměstí - obchody, banky, pošta, lékárna i MHD nadosah. Blízko je také nákupní centrum CITY PARK a pro procházky jako stvořený lesopark Heulos.

Kontakt na majitele: tel. 775 639 124 nebo email: luviksro@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565194
Dispozice1+kk
Dostupné od19. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha50
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.