Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 115 m² bez realitkyMedunova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Medunova, Praha - Stodůlky
Měsíční nájemné39 000 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč
+ Vratná kauce90 000 Kč


Krásný, slunný, nezařízený byt 4+KK v novostavbě od společnosti FINEP, v atraktivní lokalitě Britské Čtvrti o rozloze 115,5m2 s terasou 14,5M2 a příslušenstvím. Byt se nachází v 9. nadzemním podlaží domu s výtahem a bezbariérovým přístupem, 100m od stanice metra Stodůlky.

Hlavní místností je obývací pokoj propojený s kuchyní a vstupem na prostornou terasu s úžasným výhledem. K dispozici jsou dále další tři ložnice, dvě koupelny jedna s vanou druhá se sprchovým koutem, technická místnost a předsíň s úložným prostorem pro kola, kočárky. K bytu je možné si pronajmout zvlášť garážové stání.

Vybavení: Kompletně zařízená kuchyň nabízí veškeré spotřebiče, včetně myčky, lednice s mrazákem, trouby a indukční desky. Plynové ústřední topení. Možnost UPC nebo A1M.

Výborná dopravní a obchodní obsluha. V blízkosti obchodního centra Zličín a letiště Václava Havla. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Dlouhodobý pronájem. Poplatky 3500kč (měsíc ) plus elektřina.

Zájemci volejte na tel 734 854 811

Beautiful, sunny, unfurnished flat 4 + kk, 115,5 m2 with terrace 14,5m2 in a new building by FINEP in a attractive location of Britská Čtvrť. Flat is situated in 7th floor of a residential building 100m from metro and bus station Stodůlky. In close reach of shopping centre Zličín and Václav Havel Airport.

Main living room is interconnected with kitchen and gives to s spacious terrace with a stunning view. Available are next 3 bedrooms and 2 bathrooms (one with bath and other with shower), technical room and hallway with storage space for bike or pram. Possibility to rent separately a covered Parking space.

Facilities: Modern Kitchen completely fitted with all appliances including dishwasher, oven with induction stove, fridge with freezer Central Gas heating. Possibility connection UPC or A1M. Excellent transport and shopping network. two-month deposit. Looking for a long term tenant. Charges 3500per month plus Electricity

Please call 734 854 811

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565300
Dispozice4+kk
Dostupné od21. 6. 2019
Podlaží9
Typ budovyOstatní
Užitná plocha115
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.