Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 580 m² bez realitkyBorka, Ondřejov - Turkovice u Ondřejova, Středočeský kraj

Borka, Ondřejov - Turkovice u Ondřejova, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena7 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 687 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej resortu Borka 33, Ondřejov – Turkovice, 251 66 a to i na části od 7.000.000,- Kč

Za svého obchodního partnera, který se z rodinných důvodů nemůže věnovat prodeji osobně, nabízím k odkupu resort Borka 33, Ondřejov – Turkovice, který byl dříve využíván jako Pension s restaurací, dnes je využíván kombinovaně k vlastnímu bydlení a kancelářským činnostem. Resort je nedaleko Senohrab (odkud jezdí vlak na Vršovické i Hlavní nádraží v Praze) a známého Ladovského kraje. Autem do Prahy cesta trvá cca 30 minut. Dalšími dostupnými městy s veškerými službami je také Ondřejov, Benešov, nebo Mnichovice (vlakem, nebo autem). Samotný resort je však ve velmi klidné oblasti – hned vedle resortu je vstup do rozsáhlého lesa, přes který se dostanete i na místní přírodní koupaliště. Celý kraj je úžasný na projížďky na kole, nebo pěší výlety.

Jedná se o pozemek o rozloze cca 2200 m2, na kterém je postavena činžovní vila 4 podlažích

1. Sklep o rozloze cca 145 m2

2. Atypicky řešené přízemí (1 místnost s vlastním balkónem + předsíň + „open space“ do písmene L jehož součástí je i rozlehlá kuchyně a malý špajz a krásná prostorná koupelna s rohovou vanou i podlahovým vytápěním) o celkové rozloze cca 140 m2. Tento prostor má navíc z „open space“ prostoru výstup na vlastní podsklepenou terasu 81 m2, ze které se hladce přejde na vlastní parkoviště (nepodsklepeno) také 81 m2. Nyní je prostor využíván jako kancelář, ale je velmi variabilní, tudíž si ho může kdokoliv přizpůsobit k obrazu svému – například pro luxusní bydlení.

3. 1. patro (4 velké místnosti - kdy dvě mají vlastní balkóny, předsíň – kde je umístěna prozatím kuchyňská linka, koupelna se sprchovým koutem) o celkové rozloze cca 145 m2

4. 2. patro – podkroví (4 velké místnosti, žádný balkón, předsíň, kde je prozatím umístěna kuchyňská linka, koupelna s atypicky řešenou vanou) o celkové rozloze 145 m2

Celý objekt bude v nejbližší možné době rozdělen na 3 bytové jednotky (Přízemí, 1. patro, podkroví) – nyní se čeká pouze na zápis do katastru. Tudíž nabízím celý objekt k odkupu jako celek za 25.000.000,- Kč, případně lze jednat o odkupu jednotlivých částí a to následovně:

1. Přízemí + 1/3 sklepa - 9.000.000,- Kč

2. 1. patro + 1/3 sklepa - 8.000.000,- Kč

3. Podkroví + 1/3 sklepa - 7.000.000,- Kč

4. Pozemek – pouze osobě, která vlastní nějakou položku 1., 2., nebo 3. - 2.100.000,- Kč (případně 1/3 pozemku 700.000,- Kč)

! Celý objekt pohromadě za 25.000.000,- Kč.

Objekt v minulých letech prošel nedokončenou rekonstrukcí a to jak pozemek, celá stavba, tak jednotlivé místnosti. Odhad nákladu na finalizaci všeho je cca 2.000.000,- Kč. Dokončení celého objektu, pozemku, nebo jednotlivých částí, můžeme zařídit po složení rezervačního poplatku na odkup, případně si ho může budoucí majitel upravit tak, jak sám bude chtít osobně nebo od svých dodavatelů. Můžeme také pomoci s financováním, avšak pouze potenciálním zájemcům s prokazatelně vysokým příjmem (změna pravidel pro přidělení úvěru toto trochu omezila).

Objekt je nyní vybaven, avšak předpokládá se, že nový majitel si bude chtít celý objekt vybavit sám. V případě, že by chtěl nějaký nebo všechen nábytek v objektu ponechat, je to na dohodě.

Komu se může objekt líbit:

Investorovi, který si chce nemovitost pořídit s vidinou zisku, která bez pochyby nastane ihned po dokončení rekonstrukce – hodnota výrazně vzroste. A se záměrem využít tento prostor k podnikání, nebo dále pronajímat.

Větší rodině, která si bude chtít objekt pořídit k vlastnímu bydlení.

Podnikatelovi, který na jednom místě bydlet i pracovat. Nebo naopak využije prostor výslovně na podnikatelské účely.

Několika přátelům, kteří chtějí bydlet poblíž sebe tak, aby každý z nich vlastnil jednu bytovou jednotku.

Jsem otevřen jednáním s realitními kanceláři, ale opravdu pouze v případě, že disponují bonitními zákazníky, kteří si mohou celý resort, případně jeho části odkoupit, a to především z vlastních zdrojů. To vše z toho důvodu, že se v minulém roce změnily podmínky poskytování hypoték a s ohledem na hodnotu nemovitosti můžou pak všichni zúčastnění ztratit čas. S tím souvisí i to, že od každého zájemce na celek, či část objektu očekáváme rezervační poplatek v hotovosti ve výši 10% celkové hodnoty, který v případě odstoupení zájemce ze strany nedostatku prostředků na doplacení zbytku propadá.

V případě vážného zájemce o celý objekt jsem ochoten přistoupit na dohodu a výrazně snížit prodejní cenu. Jestliže zvažujete odkup pouze části, jste také vítáni, ale v takovém případě očekávejte, že vše záleží na tom, zda se neobjeví kupec na celý objekt, případně zda se naopak objeví kupci na další části objektu.

Protože již nyní máme nabídku, která však neodpovídá našim požadavkům, fotografie posíláme pouze vážným zájemcům, avšak i tak doporučuji osobní jednání, protože fotografie daného resortu nikdy neřeknou vše přesně tak, jak je. Prohlídky možné každý den od 9 do 20 hodin po předchozí telefonní dohodě.

Patrik Marafko, +420 608 161 930, ceo@zakladatelfirem.info

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565493
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 8. 2019
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha580
VybavenoČástečně
Plocha pozemku2 200
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.