Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+1 bez realitkyBelgická, Praha - Vinohrady

Určeno ke spolubydlení
Belgická, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné8 300 Kč

+ Poplatky za služby3 025 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Hledáte studentské bydlení na akademický rok 2019/2020 v Praze?

Belgicka Apartments univerzitní kampus má volná místa k dispozici ve vybavených bytech přímo v centru u Náměstí Míru. Belgicka Apartments univerzitní kampus je nově zrekonstruovaná studentská rezidence jako žádná jiná. Je to bezpečné a pohodlné místo, ve kterém se řídíme naším závazkem poskytovat ten nejlepší domov studentům a dalším hostům během jejich studií a života v Praze.

Plná kapacita rezidence je 118 lůžek rozdělených do 25 apartmánu. Byty jsou pro tři až maximálně šest studentů v kombinaci jedno a dvoulůžkových pokojů. Studenti sdílí společné prostory jako kuchyň a koupelnu jen s lidmi ve svém bytě. Také, byty jsou rozdělené na holky a kluky.

Napište nám a rádi Vám odpovíme na Vaše dotazy. Přijímáme rezervace na Akademický Rok 2019/2020. Otevíráme již 26.08.2019. Vice informaci na www.belgickaapartments.cz .

Are you looking for student accommodation for 2019/2020 Academic Year?

Belgicka Apartments University Campus (BAUC) is a newly renovated residence. Each apartment has a fully equipped kitchen, furnished bedrooms and brand new bathrooms. The BAUC is a space where students can interact with each other as well as find a calm and quiet space to study.

Total capacity of 118 beds across 25 apartment units in variety of double and single bedroom arrangements. Apartments are from three to a maximum of six persons. Students share common areas of kitchen and bathrooms only with fellow flatmates in a particular apartment. All apartments are divided into same sex categories - male or female.

Reservations for Academic Year 2019/2020 are now open. Feel free to reach out to us, happy to help. We open doors on 26.08.2019. More information via www.belgickaapartments.cz web.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565514
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
Dispozice5+1
Dostupné od26. 8. 2019
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.